kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

NAKON UČEŠĆA NA RADIONICI AGENCIJE ZEDA, AMINA MUSIĆ ORGANIZOVALA RADIONICU ZA DJECU

Jedna od učesnica kreativnih radionica Agencije ZEDA koje se realizuju u okviru projekta „Budi kreativan i TI“, Amina Musić, jedna je od onih koji su naučeno na radionicama nastavili vježbati samostalno. Već nam je slala svoje radove koje je napravila nakon učešća na radionicama realizovanim u prvom i drugom ciklusu ovog Projekta, a ovaj put, Amina nam je ponosno pokazala fotografije s radionice koju je organizovala za svoje mališane.
Ovo je samo dio radno-kreativne atmosfere:

Hvala Amina što širite znanje i hvala učesnicima Vaše radionice što su rado prihvatili da nauče nešto novo. 😊Galoni, čaše, vaza i zdjelica dobili su novi izgled zahvaljujući Amininom trudu i dječijoj mašti. Bravo, bravo!
Ukoliko nastavite oslikavati staklo ili pak izrađivati nešto drugo što ste naučili na jednoj od naših kreativnih radionica, pošaljite nam nove fatografije. Vaš rad i trud nama su pokazatelj da radimo pravu stvar i da se naša kreativna priča ne završava na radionicama.

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

 

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X