kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

NAKON UČEŠĆA NA RADIONICI AGENCIJE ZEDA, AMINA MUSIĆ ORGANIZOVALA RADIONICU ZA DJECU

Jedna od učesnica kreativnih radionica Agencije ZEDA koje se realizuju u okviru projekta „Budi kreativan i TI“, Amina Musić, jedna je od onih koji su naučeno na radionicama nastavili vježbati samostalno. Već nam je slala svoje radove koje je napravila nakon učešća na radionicama realizovanim u prvom i drugom ciklusu ovog Projekta, a ovaj put, Amina nam je ponosno pokazala fotografije s radionice koju je organizovala za svoje mališane.
Ovo je samo dio radno-kreativne atmosfere:

Hvala Amina što širite znanje i hvala učesnicima Vaše radionice što su rado prihvatili da nauče nešto novo. 😊Galoni, čaše, vaza i zdjelica dobili su novi izgled zahvaljujući Amininom trudu i dječijoj mašti. Bravo, bravo!
Ukoliko nastavite oslikavati staklo ili pak izrađivati nešto drugo što ste naučili na jednoj od naših kreativnih radionica, pošaljite nam nove fatografije. Vaš rad i trud nama su pokazatelj da radimo pravu stvar i da se naša kreativna priča ne završava na radionicama.

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

 

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X