kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

NAJLA I ANER KEVRIĆ – BRAČNI PAR IZ MOSTARA KOJI ZAJEDNIČKI KREIRA NAJLJEPŠU KREATIVNU BAJKU

U rubrici #Blog Agencije ZEDA od 2013. godine do danas su predstavljene brojne životno – poslovne priče. Mnogo hobija, različitih poslova, ideja, prekvalifikacija, dokvalifikacija, ideja i vrlo sličnih, a toliko različitih priča smo predstavili. Sve te priče primjer su onima koji razmišljaju da se i sami okušaju u sličnome, kako, na koji način i zašto da se i sami usude napraviti sličan korak. Mnogo puta ste nam pisali i komentarisali da ste u našoj rubrici #Blog saznali za hobije koje nikada do tada niste vidjeli. Mnogo je onih koji su zahvaljujući našoj prezentaciji malih biznisa ili hobija odlučili da se i sami okušaju u istom ili sličnom i okušaju spretnost, vještine, sreću, marketinške vještine i vrijednost ideje koju su odlučili realizovati.
Danas predstavljamo Najlu Kevrić (26) iz Mostara koja je javnosti poznata kao vlasnica Queen radionice u kojoj je pet godina pravila nakit. Sve ove godine, narudžbe su se nizale jedna za drugom, nove ideje javljale su se također jedna za drugom, a vlasnici njenog nakita nalaze se širom svijeta na šta je naročito ponosna. Prije nekoliko mjeseci se u kraljevsku radionicu uselila 😊 CNC mašina (na nagovor muža Anera) pa se njeno kraljevstvo kreativnosti podiglo na viši nivo nakon čega su kreirali brend K King design, a njen muž je poslao njen poslovni partner.
Ono što je počelo prije pet godina, danas je promijenilo smjer, dobilo jedan drugi izgled, postalo modernije, mnogo atraktivnije i zanimljivije iako su sve godine do sada, kojima je dominirao Queen nakit, bile više nego uspješne, novi korak, znači nove klijente, novi asortiman proizvoda, nove izazove i mnogo novih ideja.
-“Ja sam kreativac koji ispunjava sve želje. Radim posao u kojem uživam istinski. Otkako je muž postao poslovni partner, zajedno stvaramo najljepšu  art bajku” – ponosna je Najla.

Ovaj tim obrađuje i gravoplast, pleksiglas, staklo i stirodur. U ponudi imaju: zidne satove, albume, okvire za slike, topere za torte, pločice za vrata i razne privjeske. Tu je svakako i nakit od kojeg je sve počelo kao i personalizirani posteri (za bebe i uređenje doma), kartice za bebina dostignuća kao i privjeske za cucle. Posebnu pažnju su usmjerili djeci i neki od artikala su: edukativne slagalice, ploče sa imenom, vješalice, kuće kasice, setovi za prvo šišanje i stalci za trakice.

Više informacija o Queen proizvodima možete saznati na Facebook stranici Queen & K King design
-“Imamo mnogo ideja i planova za budućnost. Kupićemo nove mašine i nastaviti razvoj i brendiranje proizvoda, te u ponudu uvrstiti još mnogo lijepih i funkcionalnih Queen proizvoda” – poručili su Najla i Aner.
Radujemo se i vašim pričama pa ako imate zanimljivu priču o svom talentu, hobiju, pretvaranju hobija u posao, ako ste kreativni, ako ste pokrenuli posao, ako imate neobičnu priču o pronalasku posla, ako ste postigli neki uspjeh kojim se želite pohvaliti i koji bi sutra nekome mogao biti ideja, vjetar u leđa, podsticaj za razmišljanje da se i sam okuša u nečemu sličnom, javite nam se jer mi širimo dobre vibracije i pišemo priče koje treba čuti. Javite se na ajna@zeda.ba ili na Facebook profil Ajna Hodžić 

Back To Top
X