kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Najava info-radionice o YEP Inkubatoru poslovnih ideja u Zenici

Investicijska fondacija „Impakt“ i Grad Zenica organizuju prezentaciju programa YEP inkubator poslovnih ideja koja će se održati sutra /petak/ 03.07.2020. godine u Velikoj sali Grada Zenica sa početkom u 10.30 h, te se ovim putem pozivaju svi zainteresovani građani da prisustvuju radionici odnosno prezentaciji.

Svi zainteresovani građani koji planiraju prisustvo na prezentaciji dužni su se pridržavati higijensko-epidemioloških mjera koje uključuju obavezu nošenja zaštitne maske i održavanje fizičke distance u odnosu na druge učesnike.

Ovo će biti dobra prilika da se kroz interaktivnu diskusiju sa predstavnicima Investicijske fondacije Impakt i Grada Zenica saznaju sve informacije u vezi programa, ali i da se predstave dostupne prilike na području Grada Zenica i povoljnosti prilikom registracije poslovnih subjekata.

Imajući u vidu da je YEP Inkubator poslovnih ideja bio aktivan i tokom 2018. godine biće predstavljena sjajna priča o mladoj preduzetnici Džani Hamedović Kloko studio koja će svoje iskustvo i prednosti učešća u programu prezentovati prisutnima.

 

Izvor: http://www.zenica.ba/

Back To Top
X