kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

NAGRADNA KAMPANJA „VESELI MAJ“– ZEDA I KREATIVCI PROMOVIŠU MALE BIZNISE I DARUJU UČESNIKE

Ako ne učestvuješ, nećeš ni osvojiti!
Ako ne pokušaš, nemaš se čemu nadati!
Lajkaj, šeruj, komentariši, zaigraj!

 

„Veseli maj“ je nagradna kampanja kojom Agencija ZEDA promoviše male biznise ili hobije koji se pretvaraju u biznis, a učesnicima omogućuje da osvoje sjajne nagrade.
Ovo je prilika da saznate da priče o mladim ljudima koji su svoje ideje pretvorili u djelo i teže pretvaranju hobija u biznis.
Neplaniran poklon uvijek je veće iznenađenje od onoga koji smo očekivali, zato se ne dvoumi, ZAIGRAJ.
Velida Gradišić (40) iz Sarajeva izrađuje unikatni nakit (statement ogrlice, prstenove, broševe, narukvice, a iz art lepeze posebno se izdvajaju kristalne krune koje se rade po narudžbi: za izbore za miss kao i modne evente, svadbene salone i pojedinačne narudžbe za posebne prilike. Nakit Queen već odavno je poznat širom BiH ali i regiona, a Velida se više od deceniju i po bavi kreativnim radom. Zaposlena je u struci kao referent u administracijskom poslovanju ali kreativno stvaranje neizostavan je dio njenog dana.
-„Ovo je ustvari moja filozofija, način razmišljanja i pogleda na život i svijet, kao i sve ono, što svi mi koji volimo i živimo umjetnost, nosimo negdje u našim najsnažnijim emocijama, koje ispoljavamo upravo na ovakav način“ – napomenula je Velida koja u saradnji sa Agencijom ZEDA poklanja lančić sa kruna privjeskom by Queen.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite kreativan komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu Nakit Queen

 

Nagradna igra traje do petka, 29.maja 2020., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

Back To Top
X