kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

NAGRADNA KAMPANJA AGENCIJE ZEDA I KREATIVACA SE NASTAVLJA– „VESELI MAJ“

Svi već odavno znamo da je za uspješan biznis vrlo važno da se javnosti predstavite putem kvalitetno odabranih oblika, medija i instrumenata marketinške komunikacije. ZEDA putem rubrike #Blog već 7 godina promoviše male biznise i hobije koji se pretvaraju u biznis, kako bi onima koji su svoju ideju počeli pretvarai u djelo, pomogli da što brže razviju svoj biznis. Za dobre priče se treba čuti, dobre priče treba podržati, ispričati, prepričatii stimulisati.

Kampanjom „Veseli maj“ postižemo dvostruki rezultat:
1. kreativce promovišemo i omogućujemo im da u kratkom vremenu mnogo recipijenata sazna za njihovu hobi/poslovnu priču
2. učesnicima u nagradnoj igri pružamo šansu da dobiju neplanirani poklon
Vaše raspoloženje bit će još bolje uz učešće u nagradnoj igri jer ko igra, taj i dobija!😊

Ovaj put, ZEDA i Asmera Šabanović vas daruju. Za dobre ideje se treba čuti!
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
Asmera Šabanović (30), frizerka po struci, jedna je od onih koji nisu željeli raditi posao u struci. U svijet kreativaca zaplovila je zahvaljujući prijateljici koja je za majku kupila drvce od staklenih perli, a Asmera se oduševila i odlučila sama pokušati napraviti nešto slično i upravo to je bio njen prvi korak u svijet kreativaca. Od tada do danas, nikada nije prestala kreirati, a mnogo se toga promijenilo od početka do danas. Mnogo toga je ona promijenila, usavršila, uvrstila u ponudu i mnogo je onih koji njene proizvode biraju za sebe ili za poklon. Perlice, konac, iglice, saten, til, kamenčići, slova, brojevi, gips, žica, plastika i drvo su dio njene svakodnevnice. Prava je to mala radionica u kojoj nastaju vezice za cuce, tespihi s imenom (ili bez imena), razne vrste narukvica, broševi, ogrlice, kompletići za djevojčice od saten trake i tila (suknjice od tila i bodići), šnalice, pleteni privjesci za ključeve, jastučići s imenima od perli, ukrasna drvcad od perlica i sl. Kao novitet, počela je raditi dekoracije za rođendane, kutije za nakit, zidne satove, postere sa okvirom i šta sve ne?! 😊

ZEDA vas u saradnji sa Ručni rad by Asmera  nagrađuje i poklanja vam zidni sat i tablu (oba proizvoda idu jednoj osobi)

Da biste učestvovali u nagradnoj igri:

1. Ostavite kreativan komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu Ručni rad by Asmera 
Nagradna igra traje do petka, 22.maja 2020., kada će biti prograšen sretni dobitnik.
VAŽNO: Komisija će odabrati najkreativniji komentar pa se potrudite da budete zabavni, kreativni, da Vaš komentar bude uočljiv i specifičan.
Sretno!

Back To Top
X