kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

NAGRADNA IGRA – OSVOJI NAGRADU UZ POMOĆ PRIJATELJA IZ ZENICE KOJI ŽIVI U DIJASPORI

Zenička razvojna agencija ZEDA organizuje nagradnu igru kojom će povezati prijatelje iz Zenice i dijaspore.
Učestvovati mogu svi koji žele osvojiti majicu, a koji imaju prijatelja IZ ZENICE koji živi u dijaspori. Prijatelj iz dijaspore će pomoći prijatelju iz Zenice koji želi osvojiti nagradu da osvoji NOVU MAJICU ROBIJAŠA ZENICA tako što će:

1. Onaj ko želi majicu na Facebook stranici Agencije ZEDA (isključivo na ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ ) TAGGOVATI (označiti) prijatelja iz Zenice koji živi u inostranstvu koji će mu pomoći u osvajanju nagrade
2. Učesnik nagrade igre mora lajkati i šerovati nagradnu igru na svom profilu i staviti na PUBLIC
3. Prijatelj iz Zenice koji živi u inostranstvu će popuniti formular http://bit.ly/DijasporaFL
u koji će unijeti svoje podatke (tačnost podataka će biti provjerena) i na taj način automatski omogućiti prijatelju iz Zenice da direktno učestvuje u nagradnoj igri

Nagradna igra traje do petka, 16. augusta 2019. godine kada će u 12:00 biti proglašen sretni dobitnik.
Zaigrajmo zajedno! Svi za ČELIK <3 😉

NAPOMENA:

Ova aktivnost se realizuje u cilju provođenja aktivnosti projekta “Dijaspora za razvoj” (D4D) u kojem je Grad Zenica jedan od partnera.
ZEDA će prijatelja iz inostranstva pozvati na zabavu koju će organizovati krajem godine, a namijenjena je onima koji su porijeklom iz Zenice, a žive u inostranstvu.
Događaj će povezati sve one koji su svoje nove domove pronašli širom svijeta, a koji ipak dolaze u matičnu zemlju i rodni grad.
Događaj ima za cilj da međusobno umreži sve one koji su iz Zenice otišli u inostranstvo, da poveže Zeničane koji žive u Zenici sa onima koji su se odselili i da istraži šta je to što je potrebno da se unaprijedi u rodnom im gradu.
Sve usluge, ponuda i ono što žele, a nemaju, moći će istaći i navesti kao nešto što smatraju da može/treba/mora bolje.

Unaprijedimo grad zajedno!

Back To Top
X