kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

NAGRADNA IGRA – OSVOJI KARTU ZA UTAKMICU NK ČELIK – FK ŽELJEZNIČAR UZ POMOĆ PRIJATELJA IZ ZENICE KOJI ŽIVI U DIJASPORI

Zenička razvojna agencija ZEDA organizuje nagradnu igru kojom će povezati prijatelje iz Zenice i dijaspore.
Dijasporo, počastite kartom za utakmicu prijatelja iz Zenice! 😉

Učestvovati mogu svi koji žele osvojiti kartu, a koji imaju prijatelja IZ ZENICE koji živi u dijaspori. Prijatelj iz dijaspore će pomoći prijatelju iz Zenice koji želi osvojiti nagradu da osvoji kartu za utakmicu koja će se održati u subotu, 10.augusta tako što će:

1. Onaj ko želi kartu za utakmicu na Facebook stranici Agencije ZEDA (isključivo na ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ ) TAGGOVATI (označiti) prijatelja iz Zenice koji živi u inostranstvu koji će mu pomoći u osvajanju nagrade
2. Učesnik nagrade igre mora lajkati i šerovati nagradnu igru na svom profilu i staviti na PUBLIC
3. Prijatelj iz Zenice koji živi u inostranstvu će popuniti formular http://bit.ly/DijasporaFL
u koji će unijeti svoje podatke (tačnost podataka će biti provjerena) i na taj način automatski omogućiti prijatelju iz Zenice da direktno učestvuje u nagradnoj igri.

Učesnici napišite kontakt telefon na Facebook profil Ajna Hodžić ili na ajna@zeda.ba ili javite na 032 449-412 da se dogovorite oko preuzimanja karata.

Nagradna igra traje do sutra (09.08.2019.) do 15:00 biti proglašeni sretni dobitnici koji će nagradu moći preuzeti u Agenciji ZEDA. Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić (032 449-412)

Zaigrajmo zajedno!

NAPOMENA:
Ova aktivnost se realizuje u cilju provođenja aktivnosti projekta “Dijaspora za razvoj” (D4D) u kojem je Grad Zenica jedan od partnera.

Unaprijedimo grad zajedno!

Back To Top
X