kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

MUNEVERA ŠUT POKAZALA DA JOJ IDEJA NE MANJKA NI SA DEKUPAŽ TEHNIKAMA

Mnogo puta do sada se pokazalo da našim sugrađankama koje su učestvovale na kreativnim radionicama projekta „Budi kreativan i TI!“ koji realizuje Agencija ZEDA ideja ne nedostaje. Osim ne(zaposlenih), studenata, učiteljica, nastavnica, profesorica, na radionicama učesvuju i edukatori koji žele naučiti nove tehnike. Jedna od njih je Munevera Šut (48) koja je dugogodišnji kreativac s iskustvom pravljenja nakita dužim od 15 godina koja je naučila tehnike dekupaža, a već ranije nam je pokazala prve radove crtanja na aluminijskoj foliji koje je naučila na jednoj od naših radionica. Vrlo često Munevera je u ulozi edukatora za izradu nakita, a nerijetko je i u klupi u ulozi učenice. Kada jednom naučite neku kreativnu tehniku, ne možete, a da se ne interesujete za još tehnika.

 

 

 

 

 

 

 

Bravo Munevera! Ovo je dokaz da kada imate dobru ideju, obične predmete koje već imate u kući možete pretvoriti u unikate.

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X