kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

MIDO D.O.O. ZENICA PREDSTAVLJA SVOJE PROIZVODE U CENTRU ZA PODUZETNIKE I INVESTITORE AGENCIJE ZEDA

Agencija ZEDA je u okviru uspostave Centra za poduzetnike i investitore – BusinessPoint Zenica koji je realizovan u okviru programa Evropske unije i Vlade Njemačke, EU ProLocal, napravila izložbeni prostor – SHOW ROOM koji omogućuje domaćim privrednicima da predstave svoje proizvode ili usluge. Do sada je ovu besplatnu mogućnost koja je na raspolaganju svima koji iskažu interes, iskoristilo više od 20 zeničkih preduzeća, a SHOW ROOM je postao bogatiji za proizvode još jednog domaćeg proizvođača – Mido d.o.o. Zenica.

Radi se o preduzeću koje je osnovano davne 1987. godine. Početkom 1994. godine, trgovačko preduzeće je transformisano u proizvodno. Od tada Mido d.o.o. proizvodi hranu, otvara pogon za proizvodnju pekarskih proizvoda, te proširuje proizvodne pogone i pokreće nove proizvodne linije. Svi proizvodi se spravljaju na tradicionalan bosanski način bez upotrebe konzervansa i drugih dodataka.

Pekarski proizvodi, lisnata tjesta, fina peciva, bosanske pite, keksovi, smrznuti proizvodi i domaća tjestenina samo su dio njihovog proizvodnog asortimana. Više o Mido d.o.o. saznajte klikom na www.mido.ba

Agencija ZEDA poziva zenička preduzeća koja žele zajedno sa drugim preduzećima prezentovati svoje proizvode u „Centru za poduzetnike i investitore“ (BusinessPoint Zenica) koji je smješten u zgradi Agencije ZEDA i uspostavljen u saradnji s partnerima, Gradom Zenicom i Udruženjem poslodavaca Zenica da se jave i izlože svoje proizvode besplatno.

Svi zainteresovani mogu dostaviti:
1. proizvode i
2. kataloge te druge vrste promotivnog materijala

Kontakt osobe u Agenciji ZEDA su:
Ajna Dedić, 032 449 – 412, ajna@zeda.ba i
Sanel Ibrić, 032 445 630, sanel@zeda.ba

Budite i Vi dio naše promotivne priče!

Back To Top
X