kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

MERIMA PURIĆ NAKON RADIONICE „NAKIT U 4 KORAKA“ POKAZALA PRVE PRIMJERKE NAKITA

Bilo koja edukacija, prezentacija, konferencija ili radionica tek po okončanju pokazuju svoje prave rezultate tako što učesnici iskoriste informacije, primijene naučeno, upotrijebe tehnike i sl. i dokažu da su svoje učešće opravdali na najbolji mogući način. Najgore što se može dogoditi je izostanak bilo kakve aktivnosti i da se sva priča završi s okončanjem događaja.
ZEDA u okviru implementacije projekta „Budi kreativan i TI!“ realizuje kreativne radionice i svakodnevno dobiva rezultate onoga što su učesnici naučili na radionicama. To je veliki podstrek za naprijed i sjajan pokazatelj da se kreativna priča ne završava na radionicama nego da učesnici samostalno nastavljaju raditi, vježbati, primjenjivati naučeno na radionici i usavršavati samostalno vježbajući. Svaki sljedeći rad je bolji, ljepši i precizniji od prethodnog.
Merima Purić učestvovala je prošle sedmice na kreativnoj radionici „Nakit u 4 koraka“ i dostavila nam fotografije svojih prvih primjeraka nakita. Na čelu ove radionice bila je Munevera Šut koja je kao svaki put do sada, učesnicima nesebično prenijela znanje, pokazala tehnike izrade nakita u samo nekoliko koraka i pružila im priliku da dobiju hobi koji će ukoliko nastave vježbati, moći pretvoriti u ozbiljnu art priču.

Odlično i hvala Merima . Da li će izrada nakita postati njen hobi, javiće nam Merima, a mi se radujemo njenim novim radovima.
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.
ZEDA poziva sve učesnike radionica „Dekupaž u 4 koraka“, „Slikanje na staklu“ i „Nakit u 4 koraka“ koji su nakon radionica nastavili samostalno usavršavati ono što su naučili na radionicama, da dostave fotografije svojih radova na ajna@zeda.ba ili na Facebook ZEDA stranicu ZEDA

 

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X