kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

MELISA KOVAČEVIĆ: „Recite NE hemiji!!! Koristite Natural Emely proizvode!!!“

Melisa Kovačević (28) iz Zavidovića, tehničar drumskog saobraćaja bez posla u struci, nakon četiri godine istraživanja, učenja i razrade recepata, pokrenula je proizvodnju prirodnih sapuna od biljnih ulja, prirodnog deterdženta za veš, prirodnih krema za lice, a u toku je i priprema prirodnog deterdženta za suđe kao i kapsula za mašinsko pranje suđa.
-„Uživam u ovome i na ovaj sam način sam promijenila svoj život i izbacila svu hemiju iz kuće. Ovo je hobi koji polako ali sigurno prelazi u nešto više. Od svojih proizvoda zarađujem dovoljno ali nadam se i boljoj zaradi. Vremenom planiram proširiti i registrovati posao. Imam razrađen plan ali polako, korak po korak“ – rekla je Melisa naročito ponosna na sapune od meda i mlijeka kao i na deterdžent za veš.

-„Težim ka tome da se moji proizvodi nađu na policama naših marketa. Želim da budu jedni od eko proizvoda koji će se izdvajati po kvaliteti jer to oni zaista jesu“ – ponosna je Melisa.
Ističe da voli raditi kreativne stvari i da za nju nikako nije kancelarijski posao i sjedenje 8 sati. Kako kaže, više je umjetnička duša.
Ona je emotivna, tvrdoglava, uporna, druželjubiva, svestrana i vrlo pozitivna osoba.
-„Ja sam najveći optimista kojeg možete u životu sresti. Moj životni moto je: „Uzdaj se u se i u svoje kljuse :D“. Čovjek se treba truditi da u životu sve sam ostvari“ – rekla je Melisa čije proizvode možete pogledati na Facebook stranici Prirodni Sapuni Emely  

 


-„Moji planovi za budućnost nisu preveliki. Sve u skladu sa mogućnostima, polako ću proširiti proizvodnju. Moja želja nije obogatiti se od ovih proizvoda nego podstaknuti ljude na razmišljanje i na promjenu životnog stila. Svakome bih poručila da malo istraži sastojke svih proizvoda za higijenu koje koristi kod kuće i da se uvjere koliko kancerogenih i otrovnih supstanci dnevno dođe u kontakt s njihovom kožom koja je najveći organ ljudskog organizma i koja sve to apsorbuje. Edukujte se i promijenite stil života“ – poručila je Melisa.

A Vi, ako do sada niste kliknuli like na našu stranicu, učinite to sada klikom OVDJE.

Ako nam do sada niste ispričali svoju priču, a imate interesantnu priču o hobiju, započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom, javite nam se na ajna@zeda.ba ili nam pišite na Facebook.

Back To Top
X