kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Međunarodni sajam hrane – SEOUL FOOD 2022.

Korea Business Center (KOTRA), neprofitna organizacija korejske vlade za promicanje trgovine i investicija, gospodarski je dio Veleposlanstva Republike Koreje u Republici Hrvatskoj. U sklopu svojih aktivnosti pokrivaju područje Hrvatske, Slovenije, te Bosne i Hercegovine.

Jedna od osnovnih zadaća ureda je međusobno povezivanje i uspostavljanje kontakta između korejskih tvrtki i tvrtki u regiji u svrhu stvaranja poslovnih partnerstva, unapređenja gospodarskih odnosa, te poticanja ulaganja.

Ovim putem pozivaju sve zainteresirane na 40. izdanje jednog od vodećih međunarodnih sajmova prehrambene industrije u Aziji – SEOUL FOOD 2022.

Sajam će se odvijati hibridno, u fizičkom obliku od 7. do 10. juna, te u virtualnom obliku od 9. do 31. maja 2022 (B2B sastanci preko virtualnih platformi).

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici sajma: http://www.seoulfood.or.kr/eng/info/introduction.asp.

MREŽNI SASTANCI:
U prilogu je popis izlagača za koje se organiziraju poslovni sastanci. Ako ste zainteresirani za virtualno sudjelovanje, molimo da potvrdite s kojim korejskim tvrtkama želite imati poslovne sastanke najkasnije do 29. travnja 2022. na mail: kotra@koreatrade.hr.

FIZIČKI:
Ako ste zainteresirani za posjetu sajmu u Koreji, molimo potvrdu kako bi Vam se dostavio aplikacijski obrazac, kao i sve potrebne predradnje na mail: kotra@koreatrade.hr.

Za poslovne posjetitelje-uvoznike za koje će se na osnovi njihove aplikacije biti u mogućnosti ugovoriti najmanje četiri sastanka s korejskim dobavljačima refundira se sljedeće:

– 40% jedne avio karte (maksimalno do 720 EUR),

– 2 besplatna noćenja s doručkom,

– prevoditelja na sastancima,

– prijevoz od smještaja do sajma.

Back To Top
X