kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

MANDALA ART KAO IZAZOV ZA AMINU MUSIĆ

Istraživanje…
Procjena…
Prijavljivanje…
Učešće…
Vježbanje…
Usavršavanje…
Prezentovanje…

Cijeli je niz koraka koji morate načiniti da biste se okušali u nečemu novom, a da li će se oni isplatiti, koliko će biti teško ili jednostavno, zavisi od vas ali i od toga da li ste za nešto talentovani i koliko ste dobro naučili tehniku…
Da, dobro ste shvatili, pojašanjavamo put od učenja novih kreativnih tehnika koje ZEDA organizuje na radionicama u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“ do faze kada to postaje hobi ili art posao.
Dok se jedni moraju više potruditi, drugi s lakoćom usvajaju i uče sve ono što im se pokaže, pa ponosno prezentuju svojih ruku djelo.
Jedna od onih koji uz odlično fokusiranje na učenje novih stvari ima i sreću da joj naprosto sve kreativne tehnike idu od ruke je Amina Musić (36), mašinski tehničar po struci, za sada nezaposlena ali izuzetno angažovana kada je kreativni posao u pitanju. Ona se u svim tehnikama koje je naučila na našim radionicama pokazala kao jedna od najboljih ali i među najvrjednijima jer aktivno izrađuje nakit, crta na staklu i aluminijskoj foliji, bavi se dekupažom, organizuje kreativne radionice za porodicu i prijatelje prenoseći im ono što je naučila na kreativnim radionicama Agencije ZEDA, a sada nam je pokazala i prve mandala radove na drvetu. Već ranije je spojila mandala art sa crtanjem na staklu pa je došlo vrijeme da tačkice primijeni i na drvetu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografija govori više od riječi!

#napravi
#ukrasi
#fotografiši
#pošalji
#osvoji

Budi kreativan i TI! 👍

Back To Top
X