kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

„MAKE IN TELANGANA“, 27.08. – 05.09.2020.

Ambasada Republike Indije obavještava da će Konfederacija indijske industrije (CII) u saradnji s Vladom Telangane održati od 27. augusta do 05. septembra 2020.godine mega virtualnu konferenciju i izložbu „MAKE IN TELANGANA“ na temu „Investirajte u Telanganu: Prilike u Post Covidu“ . Cilj ove inicijative je istražiti mogućnosti ulaganja i nova partnerstva.

Telangana je država s neograničenim mogućnostima i motorom rasta indijske ekonomije, uz prisutnost infrastrukture svjetske klase i vrhunskog talenta. To je centar za inovacije i znanje, i vodeća država u pogledu lakoće poslovanja, pokretanja poduzeća, ali i u sektorima poput IT / ITES-a i elektronike, farmacije i biotehnike, zdravstva, zrakoplovstva, tekstila i odjeće, rudnika i minerala, poljoprivrede i prehrane.

Budući da Covid predstavlja brojne izazove, Indija je postala najsjajnije mjesto za ulaganja i proizvodnju u svijetu. Telangana je na prvom mjestu kada je riječ o pružanju mogućnosti i stvaranju vrijednosti za investitore.

Više detalja o samom programu konferencije i virtualne izložbe možete pogledati u prilogu, a prijave za učešće izvršiti putem linka https://www.ciidigitalevents.in/Login.aspx?EventId=TELANGANA

Prezentacija

Make in Telangana

Agenda

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/make-in-telangana-27-08-05-09-2020/

Back To Top
X