kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

LJILJANA VREĆA – „PREDSTAVLJAM VAM FABRIKU MINI NAMJEŠTAJA!“

Ljiljana Vreća (35) rođena Sarajka koja danas živi na Palama, diplomirani ekonomista po struci, zaposlena kao pomoćnik direktora u preduzeću koje se bavi veleprodajom papirne galanterije u Bosni i Hercegovini, osim posla u struci, radi nešto vrlo vrijedno pažnje – proizvodni namještaj za barbike.
U svojoj ponudi ima garniture za sjedenje, bračne krevete, krevete za male barbike, trpezarijski namještaj, ormare, klub stolove, stolove za šminkanje.
-„Većinu proizvoda izrađujem ručno od spužve, stirodura i kapaline-a i špere. Nedavno sam proširila svoj asortiman proizvodima od drveta u vidu repromaterijala koje ja dorađujem tehnikom decoupage. Ukratko rečeno, jedna mini fabrika namještaja“ – pojasnila je Ljiljana koja je u ovu proizvodnju krenula sasvim neplanirano.
-„Imam četverogodišnju djevojčicu koja ima preko 30 barbika i u jednom momentu me pitala zašto one nemaju gdje da sjede i spavaju, obišla sam pola grada u nadi da ću joj kupiti namještaj o kom je pričala. Nažalost, ništa od toga nisam našla. Ubrzo poslije toga sam odlučila da joj to pokušam napraviti sama. Napravila sam prvu garnituru njoj, zatim njenoj drugarici, pa još jednoj drugarici i kada sam shvatila da ustvari uživam u tome i da je sreća tih djevojčica nemjerljiva, otvorila sam profil na Instagramu gdje sam ubacila nekoliko slika i žene su se počele javljati“ – otkrila je Ljiljana kojoj je mini fabrika namještaja hobi ali i dodatni vid zarade.

-„Zarađujem otprilike za jedan džeparac srednjoškolca :D. Iskreno, nemam toliko vremena da bih se 100 % posvetila ovome, s obzirom da radim od 8:00-16:00h i da imam malo dijete i da povremeno treniram, ovo je hobi u sitne sate :D“ – naglasila je Ljiljana koja bi voljela imati svoju prodavnicu gdje bih prodavala svoje rukotvorine i rukotvorine drugih ljudi, nešto kao „Prodavnica malih kućnih stvari“
-„Ponosna sam u svakom pogledu na sva dostignuća koja sam postigla u životu. Ja sam dijete koje je sa 11 godina ostalo bez majke, a nedavno i bez oca, tako da sam zaista ponosna i na svoj posao, porodicu, prijatelje , pa i na svoj mali hobi :D“-rekla je Ljiljana čije prozvode možete pogledati na Instagram profilu @masin_mali_svijet i Facebook profiul Mašin mali svijet

-„Voljela bih da ovo malo više zaživi, jer ovo je vječna igračka, igračka koja se prenosi generacijama. Ovo je unikatna i jedinstvena igračka na našem tržištu, jako kvalitetna u odnosu na većinu kupovnih i plastičnih. Žao mi je samo što još nisam ništa osmislila za dječake“ – rekla je Ljiljana.
Ako i vi želite podijeliti priču o svom hobiju, poslu, profesionalnom ili privatnom dostignuću, osvojenoj nagradi, ako želite podijeliti priču koja bi drugima mogla biti primjer, koja bi nekoga mogla inspirisati i podstaknuti na korak naprijed, javite se na Ajna Hodžić. 

Back To Top
X