kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

LEJLA HELEG POKAZALA NAKIT KOJI JE NAPRAVILA U 4 KORAKA

Lejla Heleg (18) jedna je od onih koji se zanimaju za ručne radove i u posljednjem periodu učestvuje na radionicama koje joj pružaju šansu da nauči tehnike i različite načine kreativnog izražavanja. Već nam je dostavila fotografije kojima je pokazala da vrlo vješto oslikava staklo i da je učešće na radionici „Slikanje na staklu“ opravdala tako što je samostalno nastavila uvježbavati ono što je naučila na radionici Agencije ZEDA. Kreativna priča se nastavlja tek nakon realizacije radionica jer tek tada pristižu fotografije radova koje su učesnici samostalno izradili. Svaki sljedeći rad bolji je od prethodnog, a upravo je to put kojim oni koji vježbaju dobivaju hobi koji će moći pretvoriti u ozbiljnu art priču pa i posao ukoliko to budu željeli.
Ovaj put, Lejla nam je pokazala svoje prve primjerke nakita koje je napravila nakon završene radionice „Nakit u 4 koraka“ na čijem je čelu bila edukatorica Munevera Šut. Oni koji učestvuju na radionicama koje vodi Munevera često ističu da je sa njom lako i zabavno učiti, te da se mnogi zaljube u izradu nakita baš zbog njenog odličnog pristupa.


Pozivamo vas da nas obavijestite ukoliko jedna od tri tehnike (dekupaž, slikanje na staklu i izrada nakita) koje smo do sada naučili raditi u okviru trećeg ciklusa ovog Projekta, postanu vaš hobi. Mi ćemo vam pomoći da ga ispromovišete i pretvorite u posao.
U međuvremenu, od vas očekujemo puno vježbanja, usavršavanja, mnogo napretka i samostalno urađenih predmeta čije fotografije ćete nam poslati.

#prati
#prijavi_se
#nauči
#izvježbaj
#usavrši
#fotografiši
#pošalji

Budi kreativan i TI!
Danas hobi, sutra posao!

Back To Top
X