kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

LEJLA DAJIĆ UČESTVOVALA NA KREATIVNOJ RADIONICI PA POKAZALA SVOJE PRVE SAMOSTALNE DEKUPAŽ RADOVE

Svi oni koji su učestvovali na barem jednoj kreativnoj radionici Agencije ZEDA koje se realizuju u okviru implementacije projekta “Budi kreativan i TI”, poželjeli su opet biti dio naše kreativne priče. Kažu da kada jednom zakoračite u svijet kreativnosti, ne možete se prestati zanimati za kreativne tehnike i učiti nove stvari.
Za svaku kreativnu radionicu koju smo organizovali do sada, tražilo se mjesto više, a svoje učešće na kreativnoj radionici na kojoj smo učili tehnike dekupaža, uzela je i Lejla Dajić (32), studentica iz Zenice, te nam je nakon učešća na radionici ponosno pokazala i nekoliko dekupaž radova koje je samostalno napravila.
Lejla se potrudila i oko detalja prilikom fotografisanja i čestitamo joj na prvim radovima koji izgledaju ovako:

Bravo Lejla i pošalji nam i sve novo što napraviš. Praksa je pokazala da je svaki novi kreativni rad učesnica naših kreativnih radionica bolji od prethodnog. Radujemo se da vidimo tvoje nove radove!
Hoće li Lejla svoj hobi pretvoriti u ozbiljnu art priču, pokazaće vrijeme i javiće nam Lejla 😊.
Ne zaboravite da je u toku i nagradna igra koju organizuju ZEDA i Fedi. Možete osvojiti repormaterijal i biti još kreativniji! Više o nagradnoj igri – 🎁🎁🎁ZEDA I FEDI TE NAGRAĐUJU🎁🎁🎁 😊 KREATIVNOŠĆU DO REPROMATERIJALA ZA JOŠ KREATIVNOSTI 

👉Pozivamo sve učesnice kreativnih radionica ✌Agencije ZEDA koje su nastavile samostalno kreirati i usavršavati tehnike naučene na našim kreativnim radionicama da nam dostave fotografije svojih radova.
🎁Ako ste nastavile praviti narukvice, lančiće, broševe, …ako ste nastavile ukrašavati predmete dekupaž tehnikom, ako ste nastavile slikati na svili, ako ste nastavile praviti svadbene dekoracije, ako ste nastavile crtati na aluminijskoj foliji, ako ste nastavile dekorativno slikati, ako ste nastavile crtati na staklu, ako ste nastavile mandala art ili neku drugu tehniku koju ste naučili na našim radionicama…, pokažite nam svoje radove, pošaljite nam fotografije na ajna@zeda.ba ili na Facebook💻🙋🙋🙋
Obavijestite nas ako novi hobi želite pretvoriti u biznis, mi ćemo vas podržati!
Vaš uspjeh je i naš uspjeh!👏👏👏

#napravi
#ukrasi
#fotografiši
#pošalji
#osvoji

Budi kreativan i TI! 👍

Back To Top
X