kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

LEJLA DAJIĆ POKAZALA TALENAT I USAVRŠENE TEHNIKE NAKON UČEŠĆA NA KREATIVNOJ RADIONICI

Iz dana u dan, Agencija ZEDA dobija fotografije radova učesnika kreativnih radionica koje se realizuju u okviru projekta „Budi kreativan i TI“ koji ima za cilj učesnicima omogućiti sticanje novih vještina, jačanje kompetencija i ekonomsko osnaživanje.
Sve ono što učesnici radionica nastave usavršavati nakon što su na našim radionicama naučili osnove, veliki je razlog za ponos jer nam potvrđuju da su opravdali svoje učešće, korisno utrošili vrijeme ali i da rade na sebi, svojim tehnikama i vještinama. Naša kreativna priča se ne završava na radionicama nego se nastavlja i učesnicima omogućuje da vježbajući dobiju hobi koji će sutra moći pretvoriti u ozbiljnu art priču.

Ovaj put, svoje radove nam je pokazala Lejla Dajić (32), studentica iz Zenice koja je učestvovala na kreativnoj radionici „Tehnike dekupaža“ i „Izrada nakita – hobby or art career“, te je nakon učešća na ovoj radionici nastavila usavršavati ove tehnike i samostalno izrađivati dekupaž predmete ali i nakit.

Otkrila nam je i da je već imala nekoliko narudžbi i da je prodala nekoliko dekupaž predmeta ali i nakita u krugu prijatelja i porodice što će iskoristiti za kupovinu novog repormaterijala.

Bravo Lejla i tako nastavi!
Dokaz koliko naše sugrađanke žele učiti nove tehnike, jačati kompetencije i ekonomski se osnaživati je ogromno interesovanje za učešće na kreativnim radionicama projekta „Budi kreativan i TI!“, a ovo je još jedna u nizu pozitivnih priča u kojima je učesnica postala edukator.

Pozivamo sve vas koji želite biti dio naše kreativne priče da pratite www.zeda.ba ili na Facebook stranici ZEDA  i osigurate svoje mjesto već na sljedećoj radionici.

 

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI

Back To Top
X