kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Kreiraj i postani i ti dio Funky priče, prijavi se na Art Bootcamp!

Ako želiš postati dio stvaralačko pozitivne priče koja promoviše urbanu kulturu, hrabrost, kulturnu različitost i sve to na krajnje kreativan način, onda je ovo idealna prilika za tebe.

Art Bootcamp će okupiti grupu mladih umjetnika iz Bosne i Hercegovine na jednom mjestu, rodnom gradu Funky Guerrille – Gradišci, gdje će provesti tri dana (od 15 do 17.03.2019.godine) u radu, eksperimentisanju, kreativnom istraživanju, učenju, druženju i stvaranju jedne nove jedinstvene priče. Funky Guerrilla će pružiti priliku odrabranim učesnicima Art Bootcamp-a da njihovi radovi postanu dio jedinstvene kolekcije našeg domaćeg brenda, a koja će kao i ranije imatu važnu poruku upućenu svima našim sugrađanima a i šire.

Na trodnevnom kampu, učesnici/ce će učestvovati na kreativnim radionicama na kojima će učiti o kreativnim, stvaralačkim tehnika te će imati priliku da steknu ili usavrše vještine korištenja alata za rad u dizajnu kao i da steknu praktično iskustvo u kreiranju modne kolekcije.

Kreativni proces Art Bootcamp-a vodiće kreativni direktor Funky Guerrille, Saša Škorić (www.sasadesign.com).

 

Uslovi/kriteriji za prijavu:

Stariji od 18. Godina
Imaju iskustvo u grafičkom dizajnu, ilustracijama, uličnim grafitima
Od učesnika se očekuju da koriste vlastiti laptop tokom aktivnosti
Ukoliko se vidiš dijelom ove priče, pošalji nam svoj CV, motivaciono pismo sa do 400 riječi kao i portofio sa radovima najkasnije do 1. marta 2019. Godine na e-mail: office@nvomost.org

 

Projekat je dio regionalnog projekta Divided Past – Joint Future, koji provodi OKC Banjaluka, a finansira Evropska unija.

 

Izvor:https://www.mreza-mira.net

Back To Top
X