kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

KREATIVNOST NA DJELU – MUNEVERA ŠUT U DEKUPAŽ IZAZOVU

Edukatorica na radionicama izrade nakita, Munevera Šut, više puta je bila na kreativnim radionicama projekta „Budi kreativan i TI“ i kao učesnik. Okušala se u nekoliko različitih tehnika, od slikanja na svili, preko slikanja na staklu do učenja dekupaž tehnika. Kako to samo kreativci mogu, Munevera nakon svake radionice pokaže da je ono što je naučila na radionici, samostalno nastavila vježbati.
Ona se izradom nakita bavi već duže od 15 godine, a javnosti je poznata i kao edukator na kreativnim radionicama pa svoje umijeće na jednostavan način predstavlja onima koji se interesuju za tehnike izrade nakita.
Ovaj put, Munevera nam je pokazala svoj kreativni izričaj u nečemu što tek uči ali joj jako dobro ide.

Odlično! Ponosni smo na sve vas koji nam dokazujete da ste naše radionice prepoznali kao priliku za ličnu nadogradnju, jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.
Usavršavajući naučene tehnike, otvarate prostor za novi hobi koji ćete ukoliko izvježbate i dovedete do perfekcije, moći pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su kreativaca koji se svakodnevno bore da dokažu da su baš njihovi radovi ti koje želite kupiti. Nije lako izdvojiti se iz mase ali originalnost, dobar i kvalitetan proizvod, koji je adekvatno ispromovisan, zasigurno će pronaći mjesto do svog kupca.

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

 

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Back To Top
X