kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Konkurs za izradu idejnog rješenja vizuelnog identiteta udruge

Udruga za regionalni razvitak u BiH poziva umjetnike, dizajnere, ilustratore i ostale kreativce da dostave prijedloge idejno grafičkog rješenja Udruge (koristeći postojeći logotip Udruge).

Predmet konkursa je izrada idejnog rješenja vizuelnog identiteta Udruge, odnosno kombinacija postojećeg logotipa i inovativnog slogana. Vizuelni identitet treba da bude jedinstven i prepoznatljiv kako bi uz odgovarajuće komunikacijske aktivnosti, svakog pojedinca asocirao na aktivnosti, ideju i vrijednosti udruge.

Misija Udruge je poticanje i unaprjeđenje održivog razvoja Bosne i Hercegovine, jačanje tržišne konkurentnosti malih i srednjih poduzeća, razvoj turizma, izgradnja institucionalnih kapaciteta i poticanje samoodrživosti lokalnih zajednica, pružanje podrške pri realizaciji programa prelaska na zelene energije i izgradnje i korištenja obnovljivih izvora energije, očuvanje kulturne i industrijske baštine, kao i očuvanje životne sredine i biološke raznolikosti na prostoru naše države. Također, našom misijom smatramo i izgradnju kapaciteta institucija, osnaživanje marginaliziranih skupina društva, pomoć u razvoju ruralnih sredina, poboljšanje općeg socioekonomskog stanja države, te poštivanja temeljnih ljudskih prava i sloboda, prava manjina, ravnopravnosti spolova i nediskriminacije.

Konkurs ostaje otvoren 7 (sedam) dana od objave, dakle do 17.01.2019. godine.

Više informacija: Konkurs RDA BiH

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net

Back To Top
X