kalendar

Nothing from July 3, 2020 to August 3, 2020.

skip to Main Content

Konkurs za izradu idejnog rješenja vizuelnog identiteta udruge

Konkurs Za Izradu Idejnog Rješenja Vizuelnog Identiteta Udruge

Udruga za regionalni razvitak u BiH poziva umjetnike, dizajnere, ilustratore i ostale kreativce da dostave prijedloge idejno grafičkog rješenja Udruge (koristeći postojeći logotip Udruge).

Predmet konkursa je izrada idejnog rješenja vizuelnog identiteta Udruge, odnosno kombinacija postojećeg logotipa i inovativnog slogana. Vizuelni identitet treba da bude jedinstven i prepoznatljiv kako bi uz odgovarajuće komunikacijske aktivnosti, svakog pojedinca asocirao na aktivnosti, ideju i vrijednosti udruge.

Misija Udruge je poticanje i unaprjeđenje održivog razvoja Bosne i Hercegovine, jačanje tržišne konkurentnosti malih i srednjih poduzeća, razvoj turizma, izgradnja institucionalnih kapaciteta i poticanje samoodrživosti lokalnih zajednica, pružanje podrške pri realizaciji programa prelaska na zelene energije i izgradnje i korištenja obnovljivih izvora energije, očuvanje kulturne i industrijske baštine, kao i očuvanje životne sredine i biološke raznolikosti na prostoru naše države. Također, našom misijom smatramo i izgradnju kapaciteta institucija, osnaživanje marginaliziranih skupina društva, pomoć u razvoju ruralnih sredina, poboljšanje općeg socioekonomskog stanja države, te poštivanja temeljnih ljudskih prava i sloboda, prava manjina, ravnopravnosti spolova i nediskriminacije.

Konkurs ostaje otvoren 7 (sedam) dana od objave, dakle do 17.01.2019. godine.

Više informacija: Konkurs RDA BiH

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net

Back To Top
X