kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Konkurs za dodjelu granta; konkurentnost, rast i digitalizacija

Evropska investiciona banka raspisuje konkurs za dodjelu granta u oblasti istraživanja, na temu konkurencija, razvoj i digitalizacija.

OBLAST:
Finansije

OPIS
EIB pruža bespovratna sredstva univerzitetima i istraživačkim centrima sa sjedištem u Evropi koji rade na istraživačkim temama od najvećeg značaja za EIB grupu. Iznos granta je do EUR100,000 na godišnjem nivou, tokom tri godine.

USLOVI
Za dodjelu granta mogu konkurisati univerziteti ili istraživački centri u zemljama EU, zemljama kandidatima i potencijalnim kandidatima. Institucije koje konkurišu moraju imati odgovarajući pravni status kojim je omogućeno potpisivanje ugovora o sponzorstvu sa EIB-om. Univerzitet ili istraživački centar može predložiti zajedničke aktivnosti sa drugim univerzitetima i istraživačkim centrima, uključujući i zemlje koje ne ispunjavaju uslove.

NAČIN PRIJAVE
Prijave se moraju poslati na engleskom jeziku putem maila: EVENTS.EIBInstitute@eib.org
Prijava treba da sadrži sledeće: pismo direktora odjeljenja ili istraživačkog centra u kome se izražava zainteresovanost za dobijanje granta i prihvatanje uslova poziva za podnošenje predloga, uključujući prihvatanje konačne odluke EIB-a; predlog istraživanja; aktivnosti širenja; potencijal za saradnju sa EIB-om; calendar; budžet; prezentacija univerzitetskog odjeljenja ili istraživačkog centra; prezentacija istraživačkog tima.

ROK ZA PRIJAVU:
30. septembar 2020. godine

Detaljnije na: https://institute.eib.org/whatwedo/knowledge/funding-research/eiburs/

Izvor:https://mladiinfo.me/konkurs-za-dodjelu-granta-konkurentnost-rast-i-digitalizacija/

Back To Top
X