kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

JOŠ JEDNA ZENIČKA KOMPANIJA PREDSTAVLJA SVOJE PROIZVODE U CENTRU ZA PODUZETNIKE I INVESTITORE AGENCIJE ZEDA – EMPRESS D.O.O. ZENICA

Agencija ZEDA je u okviru uspostave Centra za poduzetnike i investitore – BusinessPoint Zenica koji je realizovan u okviru programa Evropske unije i Vlade Njemačke, EU ProLocal, napravila izložbeni prostor – SHOW ROOM koji omogućuje domaćim privrednicima da predstave svoje proizvode ili usluge. Do sada je ovu besplatnu mogućnost koja je na raspolaganju svima koji iskažu interes, iskoristilo više od 20 zeničkih preduzeća, a SHOW ROOM je postao bogatiji za proizvode preduzeća „Empress“ d.o.o. Zenica.
Radi se o preduzeću koje je osnovano 2017. godine u Biznis inkubatoru Zenica i bavi se proizvodnjom radne odjeće za žene i muškarce, kućnim dekorom, posteljinama i drugim proizvodima od tekstila. Ovo preduzeće zapošljava 20 radnika.
U svom proizvodnom procesu, “Empress” prati svjetske trendove i koristi materijale provjerenih dobavljača koje bira sa teritorije Bosne i Hercegovine i na taj način nastoji podržati domaću privredu.
-“Empress“ je nastao kao rezultat ženskog poduzetništva. Ovaj tim čine mladi, školovani i ambiciozni kadrovi, čiji je cilj stvoriti što snažniju i kvalitetniju bh. kompaniju. Primarna djelatnost našeg poslovanja jeste šivanje i krojenje radne odjeće i drugih proizvoda od tekstila.
Radna odijela, radne hlače (klasične i amerikan), radni kombinezoni, odijela za putare, odijela za varioce, odijela za molere, radni prsluci, zimske jakne, uniforme za zaštitare, kecelje, radni mantili, kuharske uniforme, medicinske uniforme, majice, dukserice, košulje, kape, kačketi i šalovi samo su dio njihovog asortimana.
-„Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, te stalnom praćenju tržišta, razvili smo se u renomiranu proizvodnu firmu čije ime postaje potvrda kvalitete. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su profesionalnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost, te razumijevanje potreba naših partnera i klijenata.S ponosom ističemo da posjedujemo CERTIFIKAT ISO 9001:2015” – rekli su iz Empressa.
Više od ovom preduzeću saznajte na www.empress.ba
Agencija ZEDA poziva zenička preduzeća koja žele zajedno sa drugim preduzećima prezentovati svoje proizvode u „Centru za poduzetnike i investitore“ (BusinessPoint Zenica) koji je smješten u zgradi Agencije ZEDA i uspostavljen u saradnji s partnerima, Gradom Zenicom i Udruženjem poslodavaca Zenica da se jave i izlože svoje proizvode besplatno.

Svi zainteresovani mogu dostaviti:

1. proizvode i
2. kataloge te druge vrste promotivnog materijala

Kontakt osobe u Agenciji ZEDA su:

Ajna Dedić, 032 449 – 412, ajna@zeda.ba i
Sanel Ibrić, 032 445 630, sanel@zeda.ba

Budite i Vi dio naše promotivne priče!

 

 

Back To Top
X