kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

JOŠ JEDNA UČESNICA RADIONICE U ULOZI EDUKATORICE

Već smo predstavljali priče onih koji naučene tehnike na kreativnim radionicama Agencije ZEDA koje se realizuju u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“, pokazuju prijateljima, porodici, učenicima i čine da naše radionice imaju još bolje rezultate. Kada se znanje dijeli i širi, pruža se šansa da i oni koji nisu učestvovali na kreativnim radionicama Agencije ZEDA, dobiju informacije i da im se pokažu tehnike sa radionica pa su naši efekti još bolji i imamo još više razloga za ponos.
Almedina Begović (23), profesorica po struci, jedna je od učesnica projekta „Budi kreativan i TI!“ i nastavila je usavršavati tehnike dekupaža i crtanje na aluminijskoj foliji koje je naučila upravo na našim kreativnim radionicama.

Bravo Almedina!
Osim što je nastavila kreirati, Almedina je organizovala kreativnu radionicu za prijateljicu pa nam je dostavila i fotografiju prvog prijateljicinog dekupaž rada.

 

 

 

 

 

 

Bravo djevojke i samo nastavite!
Napominjemo:
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X