kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

JOŠ JEDNA NAGRADNA IGRA U OKVIRU KAMPANJE KOJU ORGANIZUJU AGENCIJA ZEDA I KREATIVCI– „VESELI MAJ“

Kao što ste već navikli, ZEDA putem rubrike #Blog podržava male biznise i promoviše priče koje će omogućiti da onima koji hobi pretvaraju u biznis, široj javnosti predstave sebe i svoj rad.
Nagradna kampanja “VESELI MAJ” ima za cilj da kreativcima pomogne pri promovisanju proizvoda, a vama pruži priliku da osvojite sjajnu nagradu.
Vaše raspoloženje bit će još bolje uz neplanirane poklone 😊
Ovaj put, ZEDA i Marizela Begičić vas daruju. Za dobre ideje se treba čuti, a dobre stvari treba imati pa ćemo mi u saradnji s kreativcima, sretnim dobitnicima omogućiti da kroz nagradnu igru dobiju željeni proizvod.
ZEDA već 7 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene ali i kako bismo njima pomogli da šire narodne mase saznaju za njih i njihov rad.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
Tuzlanka, Marizela Begičić, geološki tehničar po struci, jedna je od onih koji nikada nisu radili posao u struci. Ona je kreirala posao iz svijeta mašte i pretvorila ga u stvarnost. Naime, već nekoliko godina pažnju javnosti privlači waldorf i tilda lutkama. Marizela je kreirala brend “Mia lutka” koji je dobro poznat svima onima koji imaju mališane.
Ona pravi: lutke s dodacima i garderobom, lutke s dijelovima od porculana, likove iz crtanih, takozvane tihe knjige (odlična stvar za razvijanje fine motorike i didaktike kod djece, sadržaji su razni i zabavni, a ujedno i korisni), razne organizatore (za auto, za igračke, za crtanje), personalizovane dekice (s imenom i podacima djeteta), trakice za kosu, siperčiće, broševe i brojne druge unikatne predmete koje možete pogledati na Marizelinoj Facebook stranici Moja Carobna Radionica
-„Uz lutku dobijete krevetić s posteljinom, garderobu za lutku u kutiju s logom brenda. Radim baldahine i dekorativne igračke koji se koriste za moderno uređenje enterijera kao i za moderno fotografisanje“- rekla je Marizela koja je zajedno sa Agencijom ZEDA odlučila uljepšati maj pa učesnicima nagradne igre poklanja jastuk za pojas u autu. (Jastuk će biti izrađen po želji onoga ko osvoji nagradu-u dezenu, boji i obliku u zavisnosti ko ga osvoji-za dječaka ili djevojčicu)


Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite kreativan komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu Moja Carobna Radionica 
Nagradna igra traje do srijede, 27. maja 2020., kada će biti prograšen sretni dobitnik.
VAŽNO: Komisija će odabrati najkreativniji komentar pa se potrudite da budete zabavni, kreativni, da Vaš komentar bude uočljiv i specifičan.
Sretno!

 

 

Back To Top
X