kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

JAVNI POZIV za iskazivanje interesa za implementaciju standarda i sistema kontrole kvalitete u poljoprivredno-prehrambenoj industriji, obuke i promociju/marketing

AgroLink d.o.o. Sarajevo u okviru programa Pružanje usluga obuke, savjetodavne podrške i druge stručne podrške za proizvođačke organizacije (PO) u sektoru poljoprivrede kojeg sufinansira Sweden/USAID FARMA II Projekat, poziva sve zainteresovane proizvođačke organizacije u BiH da dostave pismo namjere kako bi iskazali svoj interes za učešće u jednoj ili više aktivnosti:

Uvođenja i certifikacija standarda i sistema kontrole kvalitete,
Obuke za proizvođačke organizacije i njihove članove/kooperante,
Promociju i marketing kroz razvoj web stranica i prezentacije putem društvenih mreža.
Pisma namjere sa popunjenim obrascem i pratećom dokumentacijom moraju biti dostavljeni najkasnije do 20:00 sati u utorak,25.02.2020.

Podnosioci zahtjeva moraju zadovoljiti kriterije podobnosti koji se odnose na ovaj Javni poziv. Ovaj Poziv je namijenjen za a) sufinansiranje troškova implementacije (konsultantskih usluga) tj. uvođenja standarda i sistema kontrole kvalitete u proizvođačkim organizacijama, zatim b) pružanja obuka prilagođenih stvarnim potrebama proizvođačkih organizacija i njihovih kooperanata/članova, te c) promociji i marketingu kroz izradu web stranica i prezentacije putem društvenih mreža, a sve u cilju podrške održivom ekonomskom rastu, povećanju zaposlenosti, povećanju prodaje i izvoza, povećanju prihoda u domaćinstvima u Bosni i Hercegovini, te unapređenju standarda kvaliteta i trgovinske razmjene.

Objavljivanje ovog Javnog poziva ne predstavlja obavezu AgroLink d.o.o. Sarajevo da svaki zaprimljen zahtjev odobri za realizaciju aktivnosti, niti obavezuje AgroLink da plati bilo kakve troškove koji nastanu u procesu pripreme i dostavljanja pisma namjere i prateće dokumentacije. Nadalje, AgroLink zadržava pravo da odbije svaki zahtjev koji ne zadovoljava ispod navedene kriterije ili nije u skladu sa interesima Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

 

Javni poziv

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X