kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Javni poziv za finansiranje IT tehnologija u poljoprivredno – prehrambenom sektoru

Javni poziv vrijedan 1,3 mil KM potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru popotpore uvođenju IT tehnologija u poljoprivredno-prehrambeni sektor

Projekt EU4AGRI objavljuje novi Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava potpore uvođenju inovacija i informacijsko-komunikacijskih tehnologija u poljoprivredno-prehrambeni sektor, vrijedan 1,3 milijuna KM.

Prijava se podnosi isključivo u partnerstvu koje sačinjavaju dva člana iz sljedećih kategorija:

Kategorija 1:

Mikro, mala i srednja poduzeća IT sektora, registrirana za obavljanje djelatnosti (Računalno programiranje, savjetovanje i djelatnosti u vezi s njima; Obrada podataka, usluge hostinga i djelatnosti u vezi s njima, internetski portal).

Kategorija 2:

Mikro, mala i srednja poduzeća iz poljoprivredno-prehrambenog sektora (obrti/samostalni preduzetnici; zadruge; poduzeća; mikro, mala i srednja preduzeća (zadruge, preduzeća) koja ekonomski i interesno okupljaju poljoprivredne proizvođače ili stanovništvo ruralnih područja, pružajući im organizacijsku i savjetodavnu potporu.

Za svaki projekt podnositelj prijave mora osigurati vlastito sufinanciranje od minimalno 30 % ukupnog iznosa prihvatljivih troškova koji se odnose na nabavku opreme i usluga. Dio budžeta projekta koji se odnosi na razvoj softverskog ili IoT rješenja u cjelosti snosi EU4AGRI projekat.

Prijave se mogu podnijeti od 15. svibnja 2023. godine dok je krajnji rok 23.06.2023. godine.

Više informacija možete pronaći ovdje.

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X