kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Javni poziv: Projekti zaštite okoliša za organizacije civilnog društva koje se bave pitanjima mladih u Bosni i Hercegovini

Procurement Process : Other
Office : UNDP Country Office – BOSNIA AND HERZEGOVINA
Deadline : 12-Sep-22
Posted on : 19-Aug-22
Development Area : OTHER  OTHER
Reference Number : 94817
Link to Atlas Project :
00119215 – Building Relations for Intercultural Dialogue
Documents :
Prilog I_prijedlog projekta
Prilog II_budžet
Prilog III_plan aktivnosti
Prilog IV_izjava o partnerstvu
Prilog V_izjava o sufinanciranju
Smjernice za podnositelje prijava

Overview :

Javni poziv

za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru projekta Jačanje Zelene mreže

PROJEKTI ZAŠTITE OKOLIŠA ZA ORGANIZACIJE CIVILNOG DRUŠTVA KOJE SE BAVE PITANJIMA MLADIH U BOSNI I HERCEGOVINI

Poziv za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava je jedna od aktivnosti u sklopu projekta Jačanje Zelene mreže, koji implementira i sufinancira Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), uz financijsku podršku  Italijanske ambasade u BiH. Ovaj projekt se provodi u suradnji sa organizacijama civilnog društva (OCD) koje se bave pitanjima mladih u Bosni i Hercegovini (BiH), neformalnim grupama mladih i mladim pojedincima aktivnima u oblasti zaštite okoliša.

Javni poziv za podnošenje prijava ima za cilj pružiti podršku jačanju i širenju Zelene mreže. Kao rezultat, očekuje se da su mladi ljudi iz različitih sredina širom zemlje povezani kroz omladinski aktivizam, a njihova suradnja doprinosi zaštiti okoliša i borbi protiv klimatskih promjena.

Uz UNDP u BiH ovaj Javni poziv sufinansira Italijanska ambasada u BiH.

U skladu s gore navedenim, ovaj Javni poziv za podnošenje prijedloga projekata se odnosi na sljedeće teme:

Tema 1: Organiziranje volonterskih akcija čišćenja, uređenja zelenih površina, jezera, rijeka i drugih prostora od javnog interesa i pošumljavanja površina.

Tema 2: Podizanje ekološke svijesti kroz različite aktivnosti, programe i kampanje koje zagovaraju ekološke ideje.

Napomena: Prijava se može također odnositi na prvu, drugu ili kombinirano obje teme ovoga javnog poziva.

Podnositelji prijava projekte trebaju realizirati u partnerstvu s najmanje još jednom organizacijom civilnog društva, neformalnom grupom ili pojedincem iz drugog geografskog područja, odnosno sa sjedištem u drugoj jedinice lokalne samouprave u BiH.

Podnositelj prijave može podnijeti više od jednoga projektnog prijedloga po ovom Javnom pozivu s napomenom da samo jedan projektni prijedlog može biti odobren.

Podnositelji prijava na obje teme trebaju pročitati detaljne informacije u odjeljku 2.1 Smjernica.

Pozivaju se svi zainteresirani i kvalificirani potencijalni podnositelji prijava, koji žele sudjelovati u ovoj aktivnosti projekta, da dostave svoje prijedloge projekata, uključujući i svu prateću dokumentaciju, najkasnije do ponedjeljka, 12.9.2021. godine do 17:00 sati. Sve prijave slati isključivo na adresu:

Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP)

UN House

Zmaja od Bosne bb, 71 000 Sarajevo, BiH

Projekt „Jačanje Zelene mreže“

Sva dodatna pitanja u vezi ovog poziva se mogu dostaviti isključivo putem elektronske pošte, najkasnije 7 dana prije isteka roka za podnošenje prijava, sa jasno naznačenim nazivom poziva u predmetu poruke, i to na sljedeći e-mail. Molimo da u e-mail-u naznačite da se pitanja odnose na projek Jačanje Zelene mreže.

Neposredno nakon objave Javnog poziva projekt Jačanje Zelene mreže će organizirati info sesije tijekom kojih će se prezentirati svi aspekti Javnog poziva te pojasniti uvjeti i kriteriji. Pored ovoga, tijekom sesija potencijalni podnosioci prijava će imati priliku postavljati pitanja o Javnom pozivu.

Datum i vrijeme info sesija će biti objavljeni na UNDP-ovoj web stranici i na Facebook stranici projekta Jačanje Zelene mreže – link.

 

 

Preuzeto: https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X