kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

JASMINA KARAHMET PONOSNO POKAZALA TALENAT

Kada u nešto ulažete novac, vrijeme, mnogo truda i strpljenja, pa to uspješno realizujete, a nakon realizacije dobijete povratne informacije da je ono što ste uradili rezultiralo nastavkom usavršavanja i da se ta priča nastavila, onda dobijete dodatnu stimulaciju da bude još bolji, inovativniji i kreativniji nego prethodni put.
To znači da nakon svake uspješno realizovane kreativne radionice dobijamo fotografije radova koje su učesnici radionice samostalno napravili tehnikama koje su naučili na radionici. Nekada to znači da su samo nadogradili postojeće znanje, izoštrili vještine koje su već imali, usavršili tehnike koje su već primjenjivali, a vrlo često je upravo učešće na kreativnoj radionici njihov prvi susret sa kreativnim tehnikama.
Jasmina Karahmet (31), ekonomista po struci koja se dugi niz godina bavi slikanjem i dekupažom, oslikava MDF predmete i obične stvari pretvara u prava umjetnička djela koja promoviše na Facebook stranici Just Art Unikatni radovi  i na Instagram profilu @justart_unikatni_radovi, jedna je od onih čiji su radovi vrlo specifični, a stil prepoznatljiv.
Kažu da kada jednom zaplovite u svijet kreativnosti, ne možete, a da se ne interesujete i za druge tehnike koje vrlo često uklapate sa onim za šta već imate talenat i usavršene vještine. Jasmina vrlo često svoje radove dodatno ukrašava epoksidnom smolom bilo da se radi o slikama ili predmetima od dekupaža.
Ona želi svoju kreativnost podići za još jednu stepenicu više, te uozbiljiti svoju art priču, a u međuvremenu uči nove tehnike i usavršava postojeće.
Ovaj put, Jasmina nam je dostavila fotografije svojih novih radova.

Bravo Jasmina i odlično! Samo tako nastavi, a mi ćemo nastaviti podržavati tvoj rad.
Pozivamo sve vas koji ste bili na jednoj od kreativnih radionica trećeg ciklusa projekta „Budi kreativan i TI!“ da nam dostavite fotografije radova koje ste napravili primjenjujući jednu od tehnika koju ste naučili na našim kreativnim radionicama. Također, obavijestite nas ukoliko ste hobi odlučili pretvoriti u posao, mi ćemo vam u tome pomoći.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Kreativna priča se nastavlja!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X