kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

JASMINA KARAHMET POKAZALA PRVE PRIMJERKE NAKITA KOJI JE IZRADILA NAKON UČEŠĆA NA KREATIVNOJ RADIONICI

Svi oni koji vole i cijene umjetnost i ručni rad, svi oni koji prate grupe kreativaca, svi oni koji trebaju unikatan poklon za porodicu, prijatelje, poslovne partnere, koji traže poklon iznenađenja kojem će se svako obradovati znaju za Just Art Unikatni radovi  koju je kreirala Zeničanka, Jasmina Karahmet.
Dok se neki ljudi moraju malo više potruditi kako bi bar pokušali zaploviti svijetom kreativaca, drugi su sretnici da su talentovaniji i lako uče nove tehnike. Da joj više tehnika odlično ide, da je spremna učiti nove vještine i jačati kompetencije, više puta do sada pokazala je Jasmina, dipl.ekonomista po struci, koja odlično slika, radi vrlo specifične dekupaž predmete, oslikava MDF predmete koristeći različite tehnike i obične stvari pretvara u prava umjetnička djela. Njene radove možete pogledati i na Instagram profilu @justart_unikatni_radovi 

Da li ste u nečemu dobri?
Hoćete li to moći?
Hoćete li znati?
Hoćete li biti vješti?
Hoćete li se istaknuti i biti najbolji?
Ne možete znati dok ne pokušate 😊

Ovaj put, Jasmina nam je dostavila fotografije nekoliko radova koje je napravila nakon učešća na kreativnoj radionici „Izrada nakita – hobby or art career“.

ZEDA je obećala podržati sve one koji nastave raditi na svojim vještinama i usavršavati tehnike naučene na kreativnim radionicama koje se realizuju u okviru implementacije projekta „Budi kreativan i TI“, a mi svoja obećanja ispunjavamo! 😊

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Kreativna priča se nastavlja!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X