kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

IVANA MARKOVIĆ POKAZALA ŠTA JE NAUČILA NA RADIONICI „NAKIT U 4 KORAKA“

Nakon svake kreativne radionice Agencija ZEDA dobiva povratne infomacije od onih koji su učestvovali na radionicama. Te povratne informacije su fotografije kojima nam pokazuju da su ono što su naučili na radionicama samostalno nastavili vježbati. Svaki njihov novi rad bolji je od prethodnog i ukoliko nastave raditi ovako kako su počeli, sigurno će dobiti hobi koji će moći pretvoriti u ozbiljnu art priču.
Srijeda je i dobili smo još jednu pozitivnu informaciju o radionici koja je iza nas. Još jedna učesnica naših radionica je dostavila fotografije svojih prvih radova koje je napravila nakon učešća na kreativnoj radionici „Nakit u 4 koraka“.
Ivana Marković pokazala je prve narukvice koje je samostalno izradila.


-„Veoma sam zahvalna Agenciji ZEDA koja nam je uljepšala život s radionicama koje organizuje. Toliko je lijepa atmosfera u kojoj se radi i zabavlja istovremeno. Radionica na kojoj sam učestvovala pružila mi je priliku da naučim kako da svoju kreativnost kanališem i pretvorim u predivne komade nakita. Svoje prve primjerke narukvica poklonila sam prijateljicama i kupila puno repromaterijala kako bih vježbala i bila sve bolja. Ovo će sigurno postati moj hobi jer sam oduvijek željela praviti nakit samo nisam znala na koji način se stavljaju kopče, kako se koriste stoperi, kako se radi duplo nizanje i druge detalje koje nam je na radionici pokazala edukatorica radionice, Munevera Šut. Hvala puno na pruženoj prilici i svim sugrađanima bih preporučila da se okušaju u pravljenju nekih kreativnih radova zato što su to sjajni trenuci kada se odmaramo od svakodnevnih poslova, modernih medija i kada dajemo priliku da naša mašta i ideje rezultiraju neobičnim i jedinstvenim rukotvorinama“-rekla je Ivana.
Mi pozivamo sve vas koji ste do sada bili na nekoj od naših kreativnih radionica koje se realizuju u okviru trećeg ciklusa projekta „Budi kreativan i TI!“ da nam dostavite fotografije radova koje ste samostalno napravili nakon učešća na radionicama.
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X