kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

IRMA ĐULAN POKAZALA ŠTA JE NAUČILA NA RADIONICI „NAKIT U 4 KORAKA“

Irma Đulan (18) jedna je od onih koji su izuzetno kreativni i koji se zanimaju za tehnike izrade ručnih radova i učestvovala je na nekoliko kreativnih radionica koje Agencija ZEDA realizuje u okviru projekta „Budi kreativan i TI“.
Nakon svake radionice na kojoj je učestovala, dokazala je da je vrijeme provedeno na radionicama iskoristila da nauči sve detalje koji će joj biti neophodni da sama nastavi vježbati i kreirati. Opravdala je svoje učešće i na radionici „Nakit u 4 koraka“ na čijem je čelu bila edukatorica Munevera Šut.
Irma nam je ovaj put dostavila svoje prve samostalno urađene primjerke nakita koji izgledaju ovako:

Hvala Irma i očekujemo nove fotografije čim napraviš nove primjerke nakita. Javi nam i ako izrada nakita postane tvoj hobi. Mnogi su od hobija došli do ozbiljne art priče i biznisa koji im omogućuje da maštaju, kreiraju, rade sa perlicama, kamenjem, sajlama, kopčama i da zarađuju. Oni koji se bave izradom nakita znaju da se može vrlo dobro zaraditi onda kada je nakit kvalitetan, unikatan, kada je dizajn privlačan i kada su kvalitetno odabrani oblici, mediji i instrumenti marketinške komunikacije.
Ponosni smo na sve vas koji nam svakodnevno dokazujete da ste ono što ste naučili pretvorili u hobi.
Danas hobi, sutra posao!
Mogu drugi, zašto ne i ti?!

Ako do sada niste bili dio naše priče, pozivamo vas da na pratite putem www.zeda.ba ili Facebooka ZEDA  i već sljedeći put učestvujete na našem događaju.

#prijavi se
#nauči
#izvježbaj
#napravi
#fotografiši
#pošalji

Ovaj projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.
Cilj projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje žena.
Uskoro slijedi nova kreativna radionica.
Prati, prijavi se, učestvuj!
“Budi kreativan i ti!” 😊

Back To Top
X