kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Info veče za content kreatore

 

Postani predavač prve online edukativno-kreativne platforme za osnovce i srednjoškolce!

Želimo približiti svjetski trend učenja na daljinu kako djeci, tako i predavačima kojima ovo neće biti samo prilika za dodatnu zaradu, već i način kako da stečena znanja i iskustva podignu na viši nivo – prevazilazeći okvire tradicionalnog i postajući predavači digitalnog svijeta.

Digitalni sistem učenja je budućnost. Budite dio bolje budućnosti edukativnog sistema.

 

Šta je to Kliker platforma?

Kliker je edukativno – kreativna platforma koja želi djeci iz našeg regiona, što za početak uključuje BiH, Srbiju, Hrvatsku i Crnu Goru da omogući negraničen pristup znanju te pruži priliku da uče na bolji način bez obzira bili oni iz grada ili ruralnog područja. Kliker platforma će funkcionisati u vidu video kurseva koje će djeca i njihovi roditelji moći kupovati, a kursevi će se dijeliti na dvije glavne kategorije: kursevi iz predmeta koji se uče u školi i druga kategorija iz neformalnih oblasti poput fotogorafije, dizajna, programiranja i sl. U suštini, oblasti i mogućnosti za kreaciju kurseva su neograničene, bitno je samo da su korisne za djecu i da im ti kursevi daju vrijednost.

Ukoliko ste kreativni, posjedujete znanja iz različitih oblasti koje su primjenjive u edukativnom sistemu osnovaca i srednjoškolaca ili ste jednostavno kreativac koji želi da podijeli svoje umijeće, dođite u coworking prostor Qlab, 24. decembra sa početkom u 18:00 časova na info veče i saznajte na koji način možete da se angažujete u digitalnom svijetu, a da istovremeno ostvarite i dodatnu zaradu.

Prijave: http://bit.ly/EKPKliker

Zbog ograničenog broja mjesta, prijave su obavezne.

Vidimo se!

Izvor: Facebook event

Back To Top
X