kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

IFETA KUMBARIĆ SLAVI PRVU GODINU POSTOJANJA SVOG TORBASTOG BRENDA 😊

Novi je dan i nova je prilika da pohvalimo i promovišemo one čije priče vrijedi čuti, ispričati, prepričati, napisati, pročitati, podijeliti… #Blog postoji od 2013. godine na našoj stranici i pun je predivnih priča o mladim ljudima koji su u nečemu odlični ili izvrsni. Mnogo je tu priča o uspješnim ljudima, o kreativnim ljudima, o onima koji uz posao imaju i onaj dodatni, koji su u nečemu uspjeli toliko da ih zaista morate pohvaliti i predložiti drugima da pokušaju ostvariti isto ili slično.

O Ifeti Kumbarić (37) iz Odžaka smo pisali prije godinu dana. Ona je ekonomista po struci, već devet godina zaposlena u Centru za edukaciju i rehabilitaciju osoba s invaliditetom „Kuća Nade“ u Odžaku, a našu pažnju tada je privukla heklanim torbama.

Danas Ifeta slavi prvu godinu postojanja svog brenda HEKLANE TORBE by Ify Kumbaric, a ono što se od tada do sada promijenilo je da uz pomoć ostalih kreativaca sa kojim sarađuje od nje možete da poručite torbu sa printom kojim želite, bilo kakvu fotografiju, natpis, vama bitan datum, poklon za rođendan, jednostavno ono što vi zamislite, Ifeta ostvaruje…a uskoro se i nada da sve ono što je ona zamislila i za sebe na poslovnom planu da će ostvariti.

-„U međuvremenu uz torbe, razvila se ideja o dodatnim heklanim dodacima za enterijer doma, a bila je dovoljna jedna izrađena tacna/poslužavnik da bi ideja odjeknula kod mnogih da ih žele u svom domu.U moru ideja, jako je teško ostati na jednoj, jer zaista ova ljubav prema mom šarenilu je velika i konstantno živim za stvaranjem i ostvarenjem novih ideja. Divan je osjećaj, vidjeti sve te divne dame sa mojim kreacijama, divan je osjećaj biti tražen u moru kreativaca, i čuti izjavu ” Ako mi iko izradi tu torbu koju želim, to će biti ta žena” – ponosna je Ifeta koja zrači pozitivnom energijom, puna je ideja i entuzijazma, te se okušala u brojnim kreativnim izazovima među kojima su izrada nakita i broševa, a heklane torbe sa fantastičnim printom privukle su ogromnu pažnju javnosti.

Bravo Ifeta i sretan prvi rođendan tvog brenda HEKLANE TORBE by Ify Kumbaric.

Ako to već niste učinili, Ifetine heklane torbe možete potražiti na Facebook stranici Ify Kumbaric https://www.facebook.com/ify.kumbaric

 

Back To Top
X