kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

HANA LJUBUŠKIĆ NA KREATIVNOJ RADIONICI DODATNO USAVRŠILA TEHNIKE IZRADE NAKITA

Hana Ljubuškić (30), BA šumarstva, učestvovala je na kreativnoj radionici „Izrada nakita -hobby or art career“ i dostavila nam fotografije nakita koji je samostalno izradila. Hana je već od ranije znala osnove izrade nakita, a na kreativnoj radionici je svoje vještine dodatno usavršila, te nam pokazale prve radove koje je napravila nakon radionice.

Bravo Hana i samo tako nastavi! Javi nam ako se nastaviš baviti izradom nakita i ukoliko svoj hobi odlučiš pretvoriti u ozbiljnu art priču, mi ćemo te podržati u tome.
ZEDA je na samom početku implementacije projekta „Budi kreativan i TI!“ najavila da će podržati sve one koji nakon radionica dobiju hobi, a potom ga usavrše i odluče ga pretvoriti u biznis.
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.
Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na jednoj od radionica u okviru trećeg ciklusa ovog Projekta, da nam pošaljete fotografije ukoliko nastavite usavršavati neku od tehnika koju ste naučili na jednoj od naših kreativnih radionica.
Ne zaboravite učestvovati u nagradnim igrama u kojima možete osvojiti repromaterijal za još kreativnosti!
Kreativna priča se nastavlja!

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X