kalendar

October 4, 2023
  • KLOKO radionica sa trudnicama

skip to Main Content

HANA LJUBUŠKIĆ NA KREATIVNOJ RADIONICI DODATNO USAVRŠILA TEHNIKE IZRADE NAKITA

Hana Ljubuškić (30), BA šumarstva, učestvovala je na kreativnoj radionici „Izrada nakita -hobby or art career“ i dostavila nam fotografije nakita koji je samostalno izradila. Hana je već od ranije znala osnove izrade nakita, a na kreativnoj radionici je svoje vještine dodatno usavršila, te nam pokazale prve radove koje je napravila nakon radionice.

Bravo Hana i samo tako nastavi! Javi nam ako se nastaviš baviti izradom nakita i ukoliko svoj hobi odlučiš pretvoriti u ozbiljnu art priču, mi ćemo te podržati u tome.
ZEDA je na samom početku implementacije projekta „Budi kreativan i TI!“ najavila da će podržati sve one koji nakon radionica dobiju hobi, a potom ga usavrše i odluče ga pretvoriti u biznis.
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.
Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na jednoj od radionica u okviru trećeg ciklusa ovog Projekta, da nam pošaljete fotografije ukoliko nastavite usavršavati neku od tehnika koju ste naučili na jednoj od naših kreativnih radionica.
Ne zaboravite učestvovati u nagradnim igrama u kojima možete osvojiti repromaterijal za još kreativnosti!
Kreativna priča se nastavlja!

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X