kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Hackathon: “Workplace Automatization”

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope Lokalni komitet Tuzla (EESTEC LC Tuzla). Ove godine, naš lokalni komitet organizuje Hackathon, na temu “Workplace Automatization” u sklopu drugog po redu EESTEC Project Marathon-a pod nazivom “EESTEC Project Marathon vol. 2: Going Cyber”.

Ovaj Hackathon je namijenjen svim studentima koji žele usavršiti i pokazati znanja i vještine koje posjeduju i pritom osvojiti vrijedne nagrade i obogatiti svoj CV. U sklopu ovogodišnje teme Hackathon-a, svi učesnici će imati zadatak da za 24h implementiraju svoje rješenje nekog od problema koji će biti ponuđeni kao što su menadžiranje zadataka, uposlenika i njihovog radnog vremena, praćenje performanse timova ili pojedinaca, uspostavljanje kvalitetnog radnog okruženja ili da kreiraju sistem za rješavanje nekog drugog problema kako bi unaprijedili kvalitetu organizacije poslovanja jedne kompanije.

Na Hackathonu će se takmičiti timovi od minimalno dvoje, a maksimalno troje članova. Također će se i individualne prijave uzeti u obzir, gdje se u tom slučaju za jednog učesnika formira tim od preostalih prijava. Tim sa najboljom idejom će osvojiti poklon bon u iznosu od 1000 KM, dok je za drugo mjesto izdvojena nagrada od 500 KM, a za preostale učesnike su obezbijeđeni dodatne poklone i iznenađenja

Hackathon će se održati 19. marta u trajanju od 24h, a svi zainteresovani studenti mogu izvršiti prijavu do 13.03. u 23:59h putem forme.

Za sve preostale informacije možete posjetiti Facebook i Instagram stranicu EESTEC LC Tuzla.

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X