kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

GORDANA ANTOLOVIĆ: „PREDSTAVLJAM VAM 100% PRIRODNU KOZMETIKU“

ZEDA je do sada putem rubrike #Blog predstavila više od 800 priča o ljudima koji su predstavili svoje hobije, poslove, ideje, uspjehe ili planove. Danas vam donosimo jednu priču o nekadašnjem hobiju koji je pretvoren u ozbiljan posao.

Gordana Antolović (44) iz Žepča, završila je Srednju medicinsku školu, ali su je životni putevi i interesovanja odveli u drugom smjeru. Njena životno-poslovna priča imala je jedan zaokret kojim je pokazala smjelost, odlučnost i istraživački duh. Isplatilo se i nije pogriješila jer su njeni proizvodi danas poznati širom BiH. Sve je počelo kao hobi, a potom se pretvorilo u posao. Prije nego se odlučila za pokretanje vlastitog biznisa radila je posao u struci jer je to ono što voli raditi ali je potom svoj put prepoznala u kozmetici, odnosno proizvodnji prirodne kozmetike.
Spremna za saradnju, komunikativna, susretljiva i uporna, Gordana je istraživala ljekovito bilje, a kako se i sama bori sa problemima kože, zbog sebe je napravila prvi melem koji je ubrzo dobio potražnju za višom proizvodnjom i distribucijom proizvoda.
-„Osam godina je prošlo kako sam napravila prvu kremu, a dvije godine kako smo registrovani kao firma. Moji proizvodi su 100% prirodni proizvodi. Pravim kreme za zdravu i bolesnu kožu, razne kapi za ojačanje organizma, serume za lice, čajeve, a u ponudi imam i policu zdrave hrane (medovi, džemovi sa ljekovitim dodatcima). Strogo biram mjesta gdje ubiremo ljekovito bilje, tamo gdje nema zagađivača, gdje zvuk automobila ne dopire. Dio proizvoda je analiziran na Institutu zdravstva Sarajevo“ – ponosna je Gordana koja je prije dvije godine registrovala djelatnost i hobi pretvorila u posao – GOGA PRIRODNA KOZMETIKA. 
-„Imamo otvoren prostor u našem kraju u Radunicama, jedan dio proizvoda možete pronaći u ljekarnama u Žepču, a petkom i subotom u Fisu na Brankovićima smo sa štandom“ – rekla je Gordana koja kao najznačajnije poslovno dostignuće ističe to što je dobila odobrenje da njeni proizvodi budu postavljeni i apoteke. U planu ima proširenje asortimana proizvoda kao i proširenje tržišta. Kada je riječ o tržištu, svoje proizvode planira plasirati na primorje.
Gordanine proizvode možete pogledati i na Facebook stranici Goga prirodna kozmetika.
Ako i vi želite podijeliti priču o svom hobiju, poslu, profesionalnom ili privatnom dostignuću, osvojenoj nagradi, ako želite podijeliti priču koja bi drugima mogla biti primjer, koja bi nekoga mogla inspirisati i podstaknuti na korak naprijed, javite se na Ajna Hodžić. 

Back To Top
X