kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

EU grantovi – kako do bespovratnih sredstava za privatne firme i javni sektor

Sarajevo – 30. i 31. januar 2020; 10-16h, Hotel Hills 5*
ograničeno na 22 učesnika
Iskoristite popust za rane prijave do 17. januara

Na ovoj radionici učesnici će se upoznati sa širokim mogućnostima bespovratnog finansiranja iz različitih EU fondova uključujući i IPA III fond. EU grantovi su izuzetna prilika za BH male, srednje i velike privatne i javne firme, nevladine organizacije, univerzitete i javni sektor uključujući organe javne uprave na svim nivoima.
Na radionici će biti predstavljeni trenutni i budući otvoreni pozivi za dostavu projektnih prijedloga, način pisanja uspješnog projektnog prijedloga, primjeri uspješnih EU i IPA II projektnih prijedloga.
Također će biti predstavljene i različite mogućnosti pronalažnja i saradnje kroz partnerski odnos sa stranim nosiocima projekata što je posebno važno onima koji tek ulaze u EU projekte i nemaju kapaciteta da budu nosioci velikih projekta. Ovakvi partnerski odnosi omogućavaju manjim firmama i organizacijama da ponude svoje usluge i kapacitete vodećim evropskim konzorcijima koji provode multimilionske EU projekte.
Kroz interaktivan rad i networking u maloj grupi do 22 učesnika, svi učesnici će imati priliku da se konsultiraju sa predavačem o svojim konkretnim projektnim idejama i prijedlozima za koje su zainteresirani.
Iskoristite popust za rane prijave do 17. januara 2020.

Više informacija na https://trening.cpe.ba/eu-grantovi/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=radionica_bespovratni_eu_grantovi_kako_do_sredstava_za_male_srednje_i_velike_firme_i_javni_sektor&utm_term=2020-01-08

Kontakt:

033 260 505 – Sarajevo
035 245 222 – Tuzla

Back To Top
X