kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

EMRAH SKELEDŽIJA – JEDAN OD NAJPOZNATIJIH BH. STILISTA OMILJEN MEĐU POZNATIM LIČNOSTIMA

Emrah Skeledžija (27) iz Kaknja, stilista regionalno poznat, omiljen i tražen, jedan je od onih na čiji termin se čeka (Beauty Studio ES) . On je jedan od rijetkih koji od djetinjstva pa sve do trenutka kada trebaju izabrati životni poziv, nije promijenio odluku. Želio je postati frizer i danas je jedan od najuspješnih fizera i stilista kako u BiH tako i u regionu.
Sve ono što drugi žele, Emrah ostvaruje pa su kvalitet njegovog rada prepoznale brojne poznate ličnosti- pjevačice, glumice, manekene, tv voditeljice koje su njegove klijentice. Emrah je uvijek u društvu lijepih žena na čemu mu zavide brojni muškarci.
On je neko ko je vrlo popularan i na društvenim mrežama što je vrlo korisno za njegov posao. Emrah je jedan od onih koji su se uvijek isticali i izdvajali iz mase. Gdje god se pojavi, on privlači pažnju i kako ljudi koji ga poznaju kažu, ne možete ga ne voljeti.
-„Ponosan sam na ovo što radim i posao se u kratkom periodu vrlo brzo razvio. Žao mi je što nisam ostvario još neke stvari za koje sam imao priliku jer bih sada vjerovatno bio u Milanu da sam drugačije razmišljao. Ipak, puno toga je iza mene, mnoge stvari su uspješno realizovane, a najbolje tek slijedi“ – rekao je Emrah koji će nas uskoro iznenaditi novitetima u svojoj ponudi.

-„Moje ideje dolaze preko noći i na taj način funkcionišem. Nisam od onih koji mjesecima unaprijed planiraju ali svoje zamisli u rekordnom roku ostvarujem i uvijek se vodim onim, prvenstveno budi dobar čovjek pa sve ostalo“ – naglasio je Emrah.

A Vi, ako do sada niste kliknuli like na našu stranicu, učinite to sada klikom OVDJE.
Ako nam do sada niste ispričali svoju priču, a imate interesantnu priču o hobiju, započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom, javite nam se na ajna@zeda.ba ili nam pišite na Facebook.

 

 

 

Back To Top
X