kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

EDUKATORICA U ULOZI UČENICE POKAZALA TALENAT I ZA CRTANJE NA ALUMINIJSKOJ FOLIJI

Trenutak kada edukator postane učenik jedan je od najljepših jer je pokazatelj da učenju i nadograđivanju sebe i svojih vještina, nema kraja. Kada ste kreativac koji je vrlo cijenjen, poznat i priznat u svojoj oblasti, pa se prijavite za učešće na kreativnoj radionici da se okušate u nečemu do tada totalno nepoznatom, dokazujete da ste spremni za nove izazove. Čovjek uči dok je živ i istražuje, te se (ne)pronalazi u različitim poslovima ali ispituje, pokušava, provjerava…Tako je i sa kreativnim tehnikama. Kada naučite jednu i usavršite je, počinjete se zanimati i za druge. Na kreativnim radionicama Agencije ZEDA koje se realizuju u okviru projekta „Budi kreativan i Ti!“, svi oni koji vole kreativnost i zanimaju se kako se nešto pravi, imaju priliku i sami postati kreativac. Osim učenja novih tehnika, radionice Agencije ZEDA prilika su za nova umrežavanja i partnerstva što je dosadašnja praksa pokazala.
Edukatorica na radionicama izrade nakita i asesoara, Munevera Šut (48) koja je dugogodišnji kreativac s iskustvom pravljenja nakita dužim od 15 godina, zainteresovala se za crtanje na aluminijskoj foliji koju je ZEDA realizovala prije dvije sedmice i pokazala zapažen talenat. Odmah se zainteresovala za ovu tehniku i naglasila da joj se mnogo dopada.
Dostavila nam je i fotografiju svog prvog samostalno urađenog rada na aluminijskoj foliji s motivom zvekira.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bravo Munevera!
Hoće li crtanje na aluminijskoj foliji kod Munvere naći svoje mjesto uz nakit, pokazaće vrijeme i javiće nam Munevera!
Pozivamo sve vas koji ste bili dio naše kreativne priče u trećem ciklusu projekta „Budi kreativan i TI!“ da nam dostavite fotografije radova koje ste samostalno izradili tehnikama koje ste naučili na našim kreativnim radionicama. Ne zaboravite da je izgled fotografije jako važan i da su detalji bitni pa pokušajte ambijent ukrasiti prigodnim detaljima. Također, ne zaboravite učestvovati u nagradnim igrama u kojima u saradnji s Fedi d.o.o. nagrađujemo kreativnost i poklanjamo repromaterijal za još kreativnosti.
Kreativna priča se nastavlja!

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X