kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Edukacija o EU fondovima: Poziv za prijave

Proces prijave na pozive iz EU fondova, kao i sama projektna dokumentacija, izuzetno je kompleksna. Stoga smo Vam odlučili omogućiti edukaciju za pisanje EU projekata, koju će voditi edukatori Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije. Polaznici edukacije savladat će sve elemente projektnog prijedloga (osmišljavanje i razrada projektne ideje, analiza problema, analiza ciljeva, logička matrica i sl.), te se upoznati s čestim problemima i greškama koje se pojavljuju u pripremi projektne dokumentacije i provođenju projekata.

Program edukacije trajat će od 03. do 05. februara 2020. godine (8:30h do 15:30h), u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, na adresi Gatačka 18, 71 000 Sarajevo. U toku je upis polaznika te se mole svi zainteresovani da svoje prijave pošalju najkasnije do 31. januara 2020., na e-mail mladibkbih@gmail.com. U prijavi obavezno navesti: lične podatke, organizaciju u ime koje dolazite i nivo znanja u pisanju EU projekata.

Broj mjesta je ograničen. Cijena edukativnog programa iznosi 120 KM, uključujući troškove materijala, obroka i osvježenja. U slučaju potrebe za noćenjem, NCM „Ivan Pavao II.“ može ustupiti svoje smještajne kapacitete, uz dodatno plaćanje.

Program je namijenjen svim potencijalnim prijaviteljima projekata finansiranih iz EU fondova (malom i srednjem poduzetništvu, civilnom sektoru, organizacijama lokalne samouprave, obrazovnim institucijama itd.), kao i pojedincima koji se žele baviti pružanjem savjetodavnih usluga u području izrade projektne dokumentacije ili provedbe projekata.

Sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail: mladibkbih@gmail.com ili na broj tel. 033 766 226, svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.
Više informacija o JU Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije možete pronaći ovdje: http://www.zra.hr/

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X