kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

DRAGANA GLAVAŠ:“TREBAJU LI VAM DEKORACIJE ILI UNIKATNI POKLONI?:)

Zeničanka Dragana Glavaš (30), veterinarski tehničar bez posla u struci, jedna je od onih koji nemaju priliku raditi posao za koji su se obrazovali. Ona voli raditi sa životinjama i nada se da će imati priliku zaposliti se u nacionalnom parku i dati svoj doprinos. Međutim, vremena za čekanje se nema pa  kako se ne može zaposliti u struci, pronašla je način da ispuni slobodno vrijeme i kreira različite unikatne proizvode od kojih će moći zarađivati. Ona pravi razne vrste dekorativnog cvijeća, kutije za poklone ili neke druge sitnice, veze na jastučićima i na majicama, pravi ukrase od stirodura i stiropora (slova,brojevi i tome sl.). Naime, četiri godine Dragana radio na brendiranju svojih proizvoda poznatijih pod imenom Handmade decor mix by D.G.

-„Ja sam zaljubljenik u ručne radove. Jedna od omiljenih tehnika mi je vez na platnu. Volim ručni rad i vrlo dobro mi ide. Naročito volim raditi tehnikama motanja papira, obrade kartona, stirodura i stiropora. Ljudima se sviđa ono što radim i kada im treba poklon za nekoga sjete se mene i naruče proizvode.  Veoma sam zahvalna svima onima koji me preporučuju, a dobar glas daleko se čuje. Trebaju li vam dekoracije ili unikatni pokloni? Handmade decor mix by D.G. je vaš odgovor 😊“-rekla je Dragana čije proizvode možete pogledati na Facebook stranici Handmade decor mix by D.G.

Ako i vi želite podijeliti priču o svom hobiju, poslu, profesionalnom ili privatnom dostignuću, osvojenoj nagradi, ako želite podijeliti priču koja bi drugima mogla biti primjer, koja bi nekoga mogla inspirisati i podstaknuti na korak naprijed, javite se na Ajna Hodžić.

 

 

Back To Top
X