kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Dogs Trust nagradno takmičenje za djecu

Dogs Trust organizuje veliko nagradno takmičenje za osnovce od 2. do 6. razreda pod nazivom „Učim uz Dogs Trust“!

Pozivamo djecu od 7 do 11 godina iz cijele BiH da napišu i ilustruju literarni rad dužine od 10 do 30 rečenica (najviše jedna A4 strana) na jednu od dvije teme:

Ja i moj pas (za djecu koja žive sa psom ili koja se često u porodici ili među prijateljima susreću sa psom)
Šta najviše volim na Dogs Trust radionicama (za sve koji odaberu ovu temu)
Radove sa, po mogućnosti, odštampanim tekstom do 7.10. 2020 godine šaljite putem maila na marketing@dogstrust.ba sa predmetom: „TAKMIČENJE ZA DJECU“ ili na adresu:

Fondacija Dogs Trust u BiH
Odjel za edukaciju djece
Gorica 61
71000 Sarajevo

Dobitnici deset pobjedničkih radova će kao nagradu dobiti po Tablet, a svi ostali učesnici će dobiti koristan Dogs Trust poklon paket.

Kako bismo osigurali objektivnost i nepristrasnost, odabir najboljih radova vršiće se glasanjem naših prijatelja iz BFF programa. BFF prijatelji će uz radove dobiti samo prvo ime i grad učesnika.

Pobjednički radovi će biti objavljeni na našim kanalima: web, Facebook i Instagram stranicama, a najbolje dijelove svih radova će se koristiti u svrhu promocije važnosti edukacije školske djece o temama koje Dogs Trust obrađuje.

Molimo Vas da nam uz rad pošaljete svoje puno ime i prezime, adresu i broj telefona kako bismo vas kontaktirali i poslali vam nagrade ili poklon paket.

Napomena: Dogs Trust nikada ne dijeli privatne podatke niti ih koristi u bilo koju drugu svrhu osim komunikacije sa svojim publikama.

Back To Top
X