kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

DEMIR HUSIČIĆ – MLADIĆ KOJI SVOJIM SLIKARSKIM TALENTOM ODUŠEVLJAVA

Od 2013. godine, u rubrici #Blog  Agencije ZEDA predstavili smo mnoge hobije, poslove, uspješne, mlade ljude koji su u nečemu posebni, dobri ili izvrsni, izuzetno snalažljivi, talentovani i imaju priče koje treba ispričati, prepričati, predstaviti, ispromovisati, dati im prostora i omogućiti da desetine hiljada recipijenata sazna za njih i njihovu životno-poslovnu priču. Upravo oni sutra mogu nekome biti motivacija ili inspiracija, a u rubici #Blog  pronaćete mnoge ideje koje ćete moći malo modifikovati i iskoristiti, sami se okušati u istom ili sličnom.
Danas predstavljamo  Demira Husičića (33) iz Željeznog polja, saobraćajnog tehničara po struci, koji je javnosti poznat po slikarskom talentu. Naime, Demir uljem na platnu ili akrilnim bojama najčešće slika pejzaže jer ga kako kaže, priroda inspiriše.
-„Pored pejzaža veliku inspiraciju mi daje i grafika. Umjetnički talenat je nešto sa čim sam se rodio i nešto što neopisivo volim“ – rekao je Demir koji uskoro najavljuje i prvu samostalnu izložbu. Njegove radove možete pogledati na Facebook stranici Demir Husičić  kao i na Instagram profilu @demirhusicic 
-„Ponosan sam što nisam odustao od slikarstva jer je to talenat s kojim se rodiš i neopisiv dar. To su moji snovi i planovi za budućnost, da se razvijam u umjetničkom smislu“ – rekao je Demir, a mi vas pozivamo da nam i vi ispričate svoju priču o poslu, hobiju, ideji, želji, nadanju, pokušaju, uspjehu ili ambicijama na čijem ostvarenju radite.
Pozivamo sve one koji imaju interesantne priče koje bi mogle biti nečiji vjetar u leđa, ohrabrenje, savjet, motivacija ili inspiracija da nam se jave i ispričaju nam svoju životno-poslovnu priču. Svi zainteresovani neka pišu na Facebook Agencije ZEDA ili na profil Ajna Hodžić ili neka nam se jave na mail: ajna@zeda.ba

Back To Top
X