kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

DANIJELA HUSKIĆ: „ŽELIM DA MOJ HOBI PRERASTE U POSAO I DA NAPOKON RADIM ONO ŠTO VOLIM!“

35657182_2025546517699670_956684521867051008_n

Mnogo priča smo do sada objavili o mladim ljudima iz naše zemlje koji (ne)rade, imaju hobi, vrlo su uspješni u nekoj oblasti, osvojili su nagrade za svoj rad, otišli su inostranstvo na rad pa s nama podijeli svoje iskustvo o svim dobrim ali i lošim stranama života u tuđini. Pisali smo o onima koji imaju hobi i pretvaraju ga u posao, o onima koji imaju hobi od kojeg dodatno zarađuju, o onima koji ….o onima koji su s nama imali podijeliti kvalitetnu priču koja bi nekome mogla biti primjer, ideja, vjetar u leđa, kockica u slagalici koja im je nedostajala, malo energije i šta sve ne?! Danas, pišemo o djevojci koja uz posao ima hobi od kojeg zarađuje i koji želi jednog dana pretvoriti u pravi posao.

Danijela Huskić (31) iz Doboja, mašinski tehničar po struci, uporna, vesela, komunikativna, vrijedna i talentovana, radi u dječijoj tekstilnoj štampariji. Uz taj posao, ona ima i onaj „kućni“ – dodatni, koji je zapravo hobi ali i dodatni izvor prihoda. Danijela je kreativac koji pravi svadbene dekoracije, torte od pelena, flaše s fotografijom, lebdeće šolje i druge unikatne poklone.
-„Ljudi prepoznaju kvalitet, cijene unikatnost mojih proizvoda i posla je sve više ali još uvijek nedovoljno. Ovo je takav posao da nekada imam mnogo narudžbi, a nekada je zatišje. Zaista volim i uživam u ovome što radim i moja najveća želja je da hobi pretvorim u posao te da napokon radim ono što volim“ – rekla je Danijela čije proizvode možete pogledati na Facebook stranici
-„Život je jedan, proživi ga“ – poručila je Danijela.
A Vi, ako do sada niste kliknuli like na našu stranicu, učinite to sada klikom OVDJE.

Ako nam do sada niste ispričali svoju priču, a imate interesantnu priču o hobiju, započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom, javite nam se na ajna@zeda.ba ili nam pišite na Facebook.

Back To Top
X