kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

DANAŠNJOM RADIONICOM ZEDA POMJERILA GRANICE KREATIVNOSTI 😊/“DEKUPAŽ U 4 KORAKA-II NIVO“

Danas je bio naročito kreativan dan u Agenciji ZEDA koja je organizovala još jednu kreativnu radionicu „Dekupaž u 4 koraka“/II nivo u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“.
Oni koji su već imali podlogu i koji su na radionici „Dekupaž u 4 koraka“ naučili osnove, te ih usavršili, danas su naučili nove mogućnosti primjene dekupaž tehnike.
Pomjerili smo granice kreativnosti!:)

Bila ja ovo izuzetno uspješna i kreativna radionica puna boja, šljokica, papira, salveta, mašnica, špagica, novina, svijeća, cvjetića i drugih detalja koji su učinili da učesnice radionice, obične drvene predmete pretvore u unikate.

Iz dana u dan, ZEDA dobiva fotografije radova, a od svih tehnika, dekupaž je tehnika koju su oni koji su učestvovali na radionici, u najvećem broju nastavili usavršavati. Sada su dobili priliku da se upuste u nove načine primjene dekupaža i odgovore ovom izazovu.
Sponzor ove radionice je FEDI  d.o.o. Zenica. Ovo preduzeće se bavi uvozom i prodajom svih vrsta repromaterijala za ručne radove, pozamanterije, repromaterijala za torbe, konci, vune, repromaterijali za dekupaž i još mnogo toga iz segmenta Art i Hobby programa. Sa tradicijom od 10 godina, u segmentu tržišta koje pokriva na teritoriji BiH, lider su na tržištu BiH u segmentu Art i Hobby repromaterijala.
Kao i svaki put do sada, pozivamo vas da nam dostavite fotografije vaših novih radova koje ćete samostalno izraditi.
Cilj projekta „Budi kreativan i Ti!“ je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.
Danas hobi, sutra posao!
Mogu drugi, zašto ne i ti?!

Ako se odlučite posvetiti dekupažu i svoj hobi pretvoriti u posao, mi ćemo vam pomoći u tome. Vi u međuvremenu morate usavršiti svoje vještine i pokazati nam radove 😊!

Uskoro slijedi nova kreativna radionica.
Prati, prijavi se, učestvuj!
“Budi kreativan i ti!” 😊

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

Back To Top
X