kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

CHALLENGE: Osmisli naziv novog događaja u Startup studiju Bihać i osvoji super nagradu?

Lonac:

“Budi dio kreativne ekipe! Pokaži da baš ti možeš dati najbolji naziv za novu vrstu događaja koji će obilježiti godišnjicu Startup studija Bihać i osvoji nagradu! 🥳

Povodom godišnjice od otvaranja Startup studija Bihać u suradnji sa Gradom Bihaćem organizujemo niz radionica sa fokusom na mlade koji su u ranoj fazi razvoja biznis ideje. Na radionicama ćemo kroz edukacije i praktične primjere obrađivati teme koje su važne za prve preduzetničke korake.

Pored edukacija i učenja na vlastitim praktičnim primjerima, mladi će imati priliku da razgovaraju i druže se sa drugim mladim, inspirativnim ljudima koji su već napravili svoje pozitivne preduzetničke priče.

Učesnice i učesnici će nakon radionica i inspirativnih druženja imati pitch odnosno predstavljanje svoje ideje gdje će tri najbolje ideje dobiti novčane nagrade, a možda i priliku za zajedničko ulaganje sa Startup studijem! 🤩

Osmisli super naziv kampanje i popratni slogan koji će je opisati i osvoji jedinstvenu nagradu unikatni proizvod jednog od biznisa iz našeg portfolija! 🤝

Potrudi se da nazivom i sloganom inspirišeš i motivišeš mlade koji imaju poslovnu ideju, ali je još nisu sproveli u djelo (ili su na samim počecima), kao i one koji se dvoume da krenu jer im nedostaje znanje uprkos tome što imaju jaku želju.
Ohrabrimo ih zajedno i potaknimo da nam se pridruže na radionicama i druženjima kako bismo bismo izgradili buduće preduzetnice i preduzetnike. Ukoliko vidiš priliku, na kreativan način u nazivu ili sloganu možeš napraviti poveznicu sa Startup studijem.

Igramo se do nedjelje 23.5.2021. godine do 19 sati zato požuri, pomozi nam i ugrabi svoju nagradu! Svoje prijedloge možeš ostaviti u odgovoru na ovo pitanje.”

 

Uzbudljivo mjesto gdje svoju ideju možeš pretvoriti u društveni biznis uz kvalitetnu pomoć profesionalaca i finansijsku podršku.

Više informacija na linku

 

Back To Top
X