kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

CAT nagrađuje mlade dizajnere!

CAT PONOVO NAGRAĐUJE: KONKURS ZA NAJBOLJI DIZAJN PROMOTIVNIH MATERIJALA!

Radiš u Canvi, Photoshop, Ilustrator, Airbrush, Snapseed, VSCO ili bilo kojoj drugoj aplikaciji ili softweru za dizajn fotografija? Ovo je prilika da za svoj dizajn upravo ti osvojiš Huawei pametni sat!

Pozivamo naše pratioce na društvenim mrežama da nam pošalju osmišljen promotivni materijal ili gadget sa mirovnim porukama i CAT simbolima.

U sklopu projekta Citizens Against Terrorism otvoren je nagradni konkurs za najbolji dizajn promotivnih materijala za pomenuti projekat!

Najkreativniji CAT promotivni materijal ili gadget osvaja novi Huawei pametni sat! Promotivni materijal može biti dizajn CAT puzli, loptica, majica, jastuka, šoljica i sl. Sve što treba da uradiš jeste da posjetiš našu stranicu (www.facebook.com/CATBiH), zapratiš je i upoznaš se sa našim radom. Nakon toga, svoje slobodno vrijeme da iskoristiš u osmišljanju i kreiranju promotivnog materijala za:

Usb ili slagalica ili loptica sa motivima mačaka i mira, to mogu biti i šolje za kafu ili magneti za frižidere! Bukvalno bilo šta što bi ti ili tvoji prijatelji poželjeli da imaju uz sebe!

Vjerujemo u tvoj kvalitet i kreativnost! A originalnost ćemo posebno prepoznati! Kreirane CAT promotivne materijale nam možete poslati na mail: catbih@hotmail.com

Pobjednik će biti objavljen na našoj Facebook stranici.

USLOVI ZA UČEŠĆE U NAGRADNOJ IGRI:
1. Starosna granica za učešće do 30.godina starosti.
2. Rok prijave do 21.novembra.2019.godine u 23:59h
3. Originalan dizajn popraćen mirovnim porukama i CAT simbolima (mačke).

 

ČEKAMO VAS!

VIŠE O PROJEKTU:

CAT (Građani protiv terorizma) je inicijativa mladih iz Sjeveroistočne Bosne i Hercegovine (Bijeljina, Brčko i Tuzla) okupljenih oko ideje da na društvenim mrežama daju svoj doprinos u izgradnji mira i borbi protiv radikaliziranja društva, koje vodi u nasilni ekstremizam i terorizam.

Svoju popularnost dugujemo našim protagonistima, mačkama, koje svoja razmišljanja dijele sa širokim auditorijumom BH javnosti – te su samo tokom prošle godine uspjele dopreti do preko 2 miliona različitih korisnika sa sadržajem koje su osmislile i podijelile sa njima. U trenutku pisanja teksta, ova inicijativa je najveća internet inicijativa za mlade u Bosni i Hercegovini. Na njoj radi 10 mladih, koji ne samo da dolaze iz različitih sredina iz BiH, već su i različiti profili studenata i mladih ujedinjeni oko zajedničke ideje da mačke mogu graditi mir u Bosni i Hercegovini.

Pored aktivnog života na društvenim mrežama, mačke se trude da svoje znanje, iskustva i motivaciju za kontinuiran rad na gradnji mira u Bosni i Hercegovini prenesu i kroz organizaciju raznih aktivnosti, uglavnom usmjerenih ka mladima. Do sada su realizovani treninzi i edukacije za mlade iz Viteza, Foče, Brčkog, Tuzle, Srebrenika, Živinica i Zvornika, koji su po uzoru na naše mačke osmišljali i kreirali svoje kampanje na društvenim mrežama za svoje lokalne zajednice. U budućnosti planiramo organizovati još mnogo sličnih aktivnosti, a jedna od njih koja nas očekuje početkom decembra jeste i dvodnevni događaj/festival mira u Tuzli – MAČKOGRAD.

Svoj doprinos i podršku, najjednostavnije možete dati prateći nas na našim stranicama:
FB (http://www.facebook.com/CATBiH),
WEB-u (https://www.catbih.ba) i
Instagramu (https://www.instagram.com/citizensagainstterrorism/)
ili angažujući se u pravljenju sadržaja (meme, video, fotografija, tekst, priča itd.) koje će naše mačke nesebično podijeliti sa širokim audotorijumom u BiH i regionu!

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X