kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Budite i vi stipendista na Univerzitetu Helsinki

Univerzitet Helsinki raspisuje poziv za prijave za master stipendijski program namijenjen svim međunarodnim studentima u svim oblastima. Visina stipendije može iznositi 10.000 eura plus plaćena školarina ili 13.000 do 18.000 eura.

 

OBLAST:

Sve oblasti

 

OPIS

Maštate li da upišete master studije u Finskoj? Ukoliko je odgovor da onda imate šansu da ostvarite svoj san učešćem u program koji nudi Univerzitet Helsinki. Prilika je dostupna svim međunarodnim studentima koji žele da završe master studije u Helsinkiju u Finskoj. Osnovan 1640, Univerzitet Helsinki je najstariji i najveći univerzitet u Finskoj sa širokim spektrom dostupnih disciplina. Oni nude mnoge diplomske kurseve za kandidate. Na ovom univerzitetu student će biti u inspirativnom studijskom okruženju i imaće punu podršku fakulteta na ostvarenju karijernih ciljeva. Studenti će se upoznati sa najpoznatijim finskim obrazovnim sistemom. Visina stipendije može iznositi 10.000 eura plus plaćena školarina ili 13.000 do 18.000 eura.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz država koje nisu članice EU za master program.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili prvo se morate upisati na master program na https://www.helsinki.fi/en/degreefinder. Potrebno je da dostavite prepis ocjena na engleskom, sertifikat o poznavanju jezika, kopiju pasoša i CV. Morate imati bečelor diplomu sa odličnim rezultatima. Ukoliko engleski nije vaš maternji jezik morate polagati TOEFL ili IELTS test da biste pokazali svoje znanje jezika.

 

ROK ZA PRIJAVU:

01. decembar 2019.

Detaljnije na: https://www.helsinki.fi/…/admi…/scholarship-programme…

 

Izvor:  https://www.mreza-mira.net

Back To Top
X