kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Budite dio Google-ovog AdCamp programa

Objavljen je poziv za Google-ov program AdCamp koji vam omogućava kratak boravak u nekom od predstavništava kompanije u Evropi, Africi ili Srednjem istoku. Priliku da učestvuje u programu će dobiti oko 50 studenata iz pomenutih regija.ili kandidata koji su završili studije u zadnjih godinu dana.

 

OBLAST

Marketing, rukovođenje prodajom, korisnička podrška, savjetovanje.

 

OPIS

Učesnici će imati priliku da steknu nove vještine i uvid u poslovanje kompanije Google, upoznaju potencijalne partnere i informišu se o prilikama za zapošljavanje u kompaniji. Pokriveni su troškovi smještaja i puta.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti studenti poslednje godine osnovnih studija iz svih oblasti ili kandidati koji su završili osnovne studije u zadnjih godinu dana, a dolaze iz zemalja Evrope, Afrike ili Srednjeg istoka. Potrebno je da kandidati tečno govore engleski jezika i da imaju iskustva i interesovanja u navedenim oblastima.

 

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili popunite onlajn aplikacionu formu na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejuiZhlf3K1OG0TDFH03iFSyt2nYhpckMhKR6S326t8wvRvA/viewform?fbclid=IwAR0ah9gRlSY0kQL7CSlZIc2Qp5CFcIsx7qT2STfxnib1e9o-IgZ2DPedE5o

 

ROK ZA PRIJAVU

Tokom cijele godine

Detaljnije: https://buildyourfuture.withgoogle.com/events/adcamp-emea/

 

Izvor: mladiinfo.me

Back To Top
X